Velkommen til

Knowit Experience


Knowit er gået sammen med Creuna og har skabt Nordens største digitale bureau. Vi skaber digitale kundeoplevelser og effektfulde løsninger i krydsfeltet mellem strategi, kreativitet og teknologi.

Customer Experience


Har du styr på din kunderejse?


Hvis du drømmer om at skabe de absolut bedste oplevelser for dine kunder, så er du havnet det rigtige sted. For hvis vi skulle oversætte, hvad vi laver, til almindeligt dansk, så det netop dét: de bedste, mest intuitive, originale, sammenhængende og værdiskabende kundeoplevelser.

Knowit Experience er et af Nordens største digitale bureauer med mere end 900 digitale strateger, designere, UX'ere og udviklere - alle eksperter i at skabe vedkommende og inspirerende brugeroplevelser på web, mobil og sociale medier. Kort sagt alle de touch points, hvor du møder dine kunder. 

Den gode kundeoplevelse er morgendagens differentieringsfaktor. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed godt på vej med alle dele af jeres kunderejse, så I er rustet til fremtiden og kan nå jeres forretningsstrategiske mål. Lad os komme i gang!


Kundecases

Til toppen