Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Design og UX

Gode kundeoplevelser har en mærkbar effekt på forretningen. Drevet af design thinking, brugervenlighed, strategi og innovation, går vi grundigt til værks, når vi kortlægger nutiden og tegner en ny og forbedret fremtid. Fra fysiske produkter til digitale platforme og store strategiske initiativer og processer kan vores specialister dække en bred vifte af behov og udfordringer.

Brugeroplevelser

At skabe en enestående brugeroplevelse handler om at forstå og møde brugernes behov og forventninger på tværs af touchpoints. Vi kombinerer indsigt fra data og brugerresearch for at designe oplevelser, der styrker dit brand og kundeloyaliteten. 

Digitalisering

Det er blevet afgørende at omfavne digitalisering for at forblive konkurrencedygtig. Vores digitale eksperter kan hjælpde med at transformere din virksomhed og udvikle skræddersyede digitale oplevelser, der rykker din forretning.

Design

Design er ikke kun æstetik; det er en strategisk beslutning. Med brugercentriske designløsninger, kan du sikre, at dine brugere får en god oplevelse og skaber en meningsfuld forbindelse mellem dig og dine kunder. 

""

Servicedesign

Ved at kombinere kreativitet, brugercentreret design og forretningsforståelse skaber vi sammenhængende, letforståelige og attraktive services, der imødekommer dine kunders behov, adfærd og ønsker. Servicedesign kan påvirke, hvordan dine kunder kommunikerer, forstår og anvender miljøet, de er i, derfor handler det om at skabe værdi gennem en helhedsorienteret tilgang, der strækker sig fra konceptudvikling til implementering.


Digitalt design

Vi arbejder med oplevelsesdesign, når vi udvikler en digital service. Vi forholder os til menneskelig adfærd og skaber oplevelser, der er imødekommende og intuitive. Det er dét, der skal til, for at servicen opleves som relevant og i sidste ende bliver brugt.


User experience

User Experience-området kan være enormt komplekst, men intuitiv, forståelig og let at bruge er vores nøgleord. Heldigvis har vi mere end 20 års erfaring på området, så vi står klar til at rådgive dig og din virksomhed og bidrage med gennemført UX på alle dine digitale projekter.


UI

UI handler om designet af din hjemmeside. Vi er eksperter i at skabe visuelle og interaktive elementer, og gennem rådgivning, relevante indsigter, opsætning af din hjemmeside, kan vi sammen skabe kreative og innovative oplevelser, som gør det nemt for dine kunder at finde frem til det, som de har brug for.


Brugerundersøgelser

For at sikre brugeroplevelsen arbejder vi med både kvalitative og kvantitative brugertests. På den måde får vi ikke kun indsigt i, hvordan besøgende navigerer, eller om behovene opfyldes, men også hvilke følelser og tanker der opstår hos de vigtigste personer i rummet – dine brugere. Vil du gerne finde frem til dine kunders faktiske behov og hvad der skal til for at blive bedre? Vi har mange års erfaring med brugerundersøgelser. Vi gennemfører dybdegående kvalitative interviews og observationer, brugervenlighedstests og webanalyse.


Hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter vi dig.

Stine Reesen

Mikkel Olesen