Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Knowit Solutions

Med skræddersyede systemløsninger sikrer vi, at vores kunders forretninger udvikler sig i takt med ændrede forretningsbehov, teknologi og bæredygtighedsmål. Solutions er Knowits største forretningsområde, med ca. 1.900 konsulenter fordelt på i Norden.

Knowit Solutions spidskompetencer ligger inden for alle dele af systemudviklingsprocessen – fra idé, arkitektur og projektstyring til programmering, implementering, test og sikkerhed. 

Nordisk tilstedeværelse med lokal forankring 

Vi er til stede i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Ofte arbejder vi direkte hos kunden og andre gange udføres projekterne in-house. Med flere kontorer rundt omkring i Norden har vi en stærk lokal forankring og nordisk tilstedeværelse. 

Tværfunktionelle teams, der udvikler og vedligeholder  

I tværfunktionelle teams udvikler og vedligeholder vi forskellige digitale løsninger, der gør hverdagen lettere, forbedrer livskvaliteten eller reducerer klimapåvirkningen. 

I Solutions finder du profiler som: 

  • Analytikere
  • Projektleder
  • Scrum master, produktansvarlig og release train engineer
  • Data scientists og dataingeniør
  • Test- og kvalitetssikrer
  • Web- og appudvikler
  • Systemarkitekt og systemudvikler inden for cloud, web og app 

Systemløsninger til offentlig og privat sektor  

Med dyb teknisk ekspertise og lang erfaring fra flere forskellige brancher støtter vi alt fra den offentlige sektor og større virksomheder lige fra telekommunikationsindustrien til detailhandel og e-handel. Dagligt omdanner vi komplekse datamængder til værdifulde indsigter, udvikler brugervenlige systemer med unik kundetilpasning eller skaber energieffektive sky-, betalings- og AI-løsninger. 

Knowit Solutions er en stærk partner for virksomheder og organisationer i den digitale transformation. Vi skaber fremtidens systemløsninger baseret på den nyeste teknologi.


Fredrik Ekerhovd, Forretningsområdedirektør

Knowit Solutions.


Udvalgte samarbejder vi er stolte af:

Slide 1 of 4

Bliv en af os!

Synes du, at vi virker som en interessant virksomhed, der laver spændende ting? Vi er altid på udkig efter talenter, der ønsker at arbejde med at udvikle innovative, digitale løsninger, som bidrager til en bedre verden. Har du ledt, men ikke fundet den rette arbejdsplads endnu, måske er vi et match! 

Ledige stillinger inden for Knowit Solutions