Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Licenser og produkter

Sammen med vores partnere holder vi os skarpe og opdaterede, når vi går forrest for at rådgive om teknologivalg og sikre den bedste værdi for vores kunder. Vi er stolte af vores tætte partnerskab med nogle af de mest indflydelsesrige aktører på markedet, der sammen med os sørger for, at vores kunder er trygge med den sikkerhed og support, der skal til for at køre kritiske applikationer og infrastruktur.

""

Atlassian

Vi rådgiver om og implementerer Jira, Confluence samt en række plugins fra Atlassian og partnere. Vores fokus er på Jira Software, Confluence og ikke mindst Jira Servicedesk, som binder udvikling, support, QA og forretningen sammen i en række stærke værktøjer, som supplerer og integrerer med hinanden. Desuden forhandler vi licenser til alle Atlassians produkter og kan yde rådgivning omkring licenskøb. Med køb af licenser gennem Knowit giver vi adgang til den dansktalende servicedesk, som kan svare på alle jeres brugs- og opsætningsspørgsmål til Atlassians produkter.


Oracle

Knowit er Danmarks største leverandør af Oracle HCM Suite og Oracle ERP Suite. Med en række store, danske kunder på begge applikationer har vi vist, at man kan køre helt centrale applikationer i Oracle Cloud som services. Vi kan rådgive om, hvordan I udnytter det fulde potentiale i den omfattende applikationsportefølje i Oracle Application Cloud, og hvordan det bindes sammen med jeres andre systemer.


Deploy Ilot Platform

Knowits FinTech-løsning Dploy er en brugervenlig platform til automatisering af behandlingen af ​​låneansøgninger. Med smart teknologi effektiviseres kreditprocessen for virksomheder, der tilbyder lån, leasing eller kredit, samtidig med at slutkunden oplever, at det er nemmere og hurtigere at få finansiering.


Red Hat

Vi er Red Hat Premium Business Partner med fokus på Middleware, Datacenter og Infrastruktur. Vi er den højest certificerede og akkrediterede partner i Norden og kan rådgive og implementere hele Red Hats løsningsportefølge. Desuden forhandler vi subscriptions på Red Hats produkter og kan tilbyde den bedste pris til vores kunder, sammen med rådgivning om brug af produkterne. Knowit er, som den eneste virksomhed i Danmark, gennem akkrediteringer fra Red Hat, anerkendt som Red Hat Container Platform Specialist.


Consulting services

Knowit Consulting Services repræsenterer et netværk af de absolut dygtigste IT-freelancekonsulenter i Danmark. Vi hjælper virksomheder og organisationer med at indfri deres digitale potentiale. Ved at have et dybdegående kendskab til vores konsulenter kan vi danne et knviskarpt match mellem dem og vores kunders konkrete behov.


Kontakt os

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med at vælge den rette teknologi og de bedste licenser.

Jan Skelbæk