Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Cloud services

Integrer målbare bæredygtighedsaspekter i alle dine cloud-produkter og tag kontrol over din miljømæssige fodaftryk. Fra at rådgive dine teams til at oprette din cloud-infrastruktur og udvikle topmoderne applikationer, er Knowit din agile cloud-partner, der hjælper dig på vej.

Cloud transformation

Har brug for solid rådgivning på din cloud-rejse? Vi tilbyder alt fra workshops og professionel vejledning om tekniske, juridiske, bæredygtige, organisatoriske og sikkerhedsmæssige aspekter af cloud services til at udarbejde en komplet cloud-strategi roadmap.


Cloud technology

Optimer din organisations cloud-rejse med et solidt grundlag. Vi kan hjælpe dig med at skabe en cloud-styringsmodel og implementere et cloud kerne-framework for at sikre, at dine operationer i public cloud er vellykkede, bæredygtige og sikre.


Cloud migrering

Få fordelene ved skalerbarhed, miljømæssig bæredygtighed og omkostningsbesparelser gennem cloud-adoption. Vi bygger på den strategi, der er bedst for din organisation, mens vi implementerer en problemfri og sikker cloud-migration, der er agil og påvirkende for din drift.


Cloud DevOps Services

Realiser det fulde potentiale af dine cloud-produkter ved at adoptere en cloud-native tilgang til opbygning, implementering og forbedring af dine applikationer. Med reduceret time-to-market, skalerbarhed og automatisering er fordelene mange. Som en DevOps-løsningsudbyder kan vi guide dig på rette vej.


Managed services til cloud

Vi sørger for, at dit cloud-miljø fungerer hele dagen, hver dag, året rundt - og tilbyder fuld drift og support 24/7. Vi sikrer driften af dine cloud-operationer, så du kan fokusere på det, du gør bedst - din forretning.


Cloud sustainability

Tilpas din cloud-løsning til dine bæredygtighedsmål. Med Knowit Sustainable Cloud Framework & Cloud Sustainability Tools kan du måle, rapportere og offentliggøre den miljømæssige påvirkning af din cloud-løsning og følge dine fremskridt mod dine bæredygtighedsmål.


Cloud-partnere

Vi har strategiske partnerskaber med AWS (Amazon Web Services), Microsoft Azure og Google Cloud. Baseret på dine forretningsbehov kan vi hjælpe dig med at vælge den platform og de tjenester, der bedst passer til din strategi og give dig bæredygtige forretningsfordele.


Relaterede cases

Slide 1 of 1

Hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter vi dig.

Thomas Uhrskov