Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Om os

I snitfladerne mellem teknologi, kreativitet og forretning hjælper vi ambitiøse og dygtige virksomheder med at udnytte fremtidens digitale løsninger. Vores vision er at bidrage til et bæredygtigt og menneskeligt samfund gennem digitalisering og innovation.

Lidt om os

Vi er en nordisk samling af kreative konsulenter, der hjælper virksomheder og organisationer med alle led i deres digitale transformation.

Vores tjenester udvikles og leveres i fire forretningsområder: Solutions, Experience, Connectivity og Insight – og vores kunder findes i alt lige fra skoler, sundhedsvæsen og myndigheder til e-handel, fødevarebrands og industrigiganter.

Knowit blev etableret tilbage i 1990 og har i dag over 4 000 medarbejdere på tværs af lokationer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Ukraine og Polen. Knowit har siden 1997 været noteret på den nordiske børs i Stockholm.


Kernekompetencer og forretning

Du finder vores kernekompetencer på tværs af vores fire forretningsområder:


Knowit som arbejdsplads

Vi driver et innovativt arbejdsmiljø, hvor vi særligt zoomer helt ind på personlig udvikling, tryghed og engagement. Det er vigtigt, at vi tager tid og plads til at støtte hinanden, så vi skaber de bedste muligheder for vindende kreativitet i vores arbejde med dygtige kunder og trofaste samarbejdspartnere. 

Karriere i Knowit

Knowit som arbejdsplads
Knowit som arbejdsplads

Bæredygtighedsarbejde 

Vores rolle i samfundet er kun blevet vigtigere i takt med den stigende digitalisering – nationalt og globalt. Vi skal hele tiden blive klogere på, hvordan samfundet ændrer sig, så vi bedre kan gribe mulighederne, der følger med – og samtidig udvikle vores forretninger med fokus på miljø, innovation og bæredygtighed. 

Vores bæredygtighedsarbejde