Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Cybersikkerhed

Ønsker du skabe en digital verden, hvor alle føler sig trygge? Vi er her for at hjælpe med at forme din virksomheds fremtidige cybersikkerhedsstrategi og sikre integriteten, samtidig med at vi tackler dine nuværende sikkerhedsudfordringer og navigerer gennem de nye muligheder, der åbner sig.

""

Lovgivning

Når organisationer og virksomheder digitaliseres, opstår der ikke kun nye muligheder, men også nye juridiske spørgsmål og risici. Vores erfarne jurister hjælper dig med at forstå og håndtere disse udfordringer på en praktisk og håndgribelig måde, der passer til din virksomhed og organisation


Datasikkerhed

Analyser fra Erhvervsstyrelsen viser, at mere end halvdelen af danske virksomheder mangler tilstrækkelig beskyttelse indenfor hosting, dataopbevaring, GDPR-overholdelse, phishing, hacking, tyveri af følsomme oplysninger m.m. For at sikre optimal sikkerhed i alle aspekter af vores arbejde har Knowit udviklet et robust rammeværk. Dette rammeværk, der gennemgår en årlig revision i overensstemmelse med ISAE-3402 og er baseret på ISO 27001-standarden, er hjørnestenen i vores tilgang til sikkerhed.


Access management

Effektiv håndtering af adgang til systemer og data er afgørende for at forhindre uautoriseret adgang og sikre, at kun de rette personer har adgang til følsomme oplysninger. Vores specialister i access management kan hjælpe med at udvikle og implementere skræddersyede løsninger, der sikrer en effektiv og sikker adgangskontrol i din organisation.


Certificering

Certificering af sikkerhedsprocesser og systemer er en væsentlig del af at opretholde en høj standard for cybersikkerhed. Vi kan hjælpe dig i planlægning, implementering og forvaltning af et ledelsessystem, der opfylder de relevante certificeringskrav, og sikrer at din organisation er rustet til at imødegå fremtidige trusler og krav.


Hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter vi dig.

Jim Nielsen