Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Knowit Connectivity

Hos Knowit Connectivity fungerer vi som en forlængelse af vores kunders R&D-organisationer og hjælper dem med at udvikle næste generations løsninger. Vi specialiserer os i embedded systemer, Cloudapplikationer, IoT-platforme og sikkerhed og arbejder på at styrke vores kunders konkurrenceevne samtidig med at vi bidrager til FN's globale bæredygtighedsmål.

Vores services 

Ved hjælp af førende teknologi og en klar specialisering inden for produktudvikling leverer vi hos Knowit Connectivity innovative løsninger til førende virksomheder inden for blandt andet bilindustrien, telekommunikation, MedTech, produktionsindustrien og forsvarssektoren. Softwareudvikling, applikationsvedligeholdelse, driftssikkerhed og stabilitet for netværk og datacentre er vores primære ekspertområder. 

Lokal tilstedeværelse og kundetilpassede leveringsmodeller 

Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder, så vi kan drage fordel af hinandens viden for at opnå de bedste resultater. Et resultat af dette er, at vi har haft glæden af at samarbejde med mange af vores kunder i over ti år. 

I øjeblikket er vi cirka 800 medarbejdere fordelt mellem 15 lokationer i Sverige, Polen og Tyskland. Med en agil tilgang arbejder vi sammen om at definere, udvikle, teste og implementere næste generations løsninger for vores kunder. Vi tilbyder flere forskellige leverings- og forretningsmodeller - alt sammen for at kunne skabe en optimal løsning for vores kunder. 

Hos os hos Connectivity finder du kompetencer som: 

  • Software- & systemudviklere 
  • Systemingeniør 
  • Embedded udviklere 
  • Testere
  • DevOps-ingeniør 
  • Løsningsarkitekt 
  • Cloudarkitekter & cloududviklere 
  • Cybersikkerhedsspecialister  

Hele vejen fra idé til frigivelse 

Vi er eksperter i produktudvikling og løsninger, der spænder fra husholdningselektronik til industriel maskiner og infrastruktur. Vi støtter vores kunder med fremtidssikrede systemer hele vejen fra Proof of Concept til succesfuld lancering.  

Knowit Connectivity er eksperter i embedded systemer og bygger en sikker og forbundet verden i tæt samarbejde med virksomhedernes R&D-afdelinger.


Lennart Waldenström

Forretningsområdeleder, Knowit Connectivity.