Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Web og e-commerce

Lever dit website op til dine kunders forventninger? Bidrager brugeroplevelsen til dine forretningsmål? Er dine digitale salgsflow eller selvbetjeningløsninger optimale? Ved at kombinere din viden og vores digitale ekspertise og indsigt i forbrugeradfærd kan vi sammen sikre, at dine platforme ikke bare møder kundernes behov, men skaber resultater.

""
""

Brugeroplevelser

Med en kombination af brugervenligt design og datadrevet indsigt kan vi konvertere en bedre brugeroplevelse til en bedre forretning. 

E-commerce

E-handel er meget mere end bare transaktioner. Fra design af webshop til implementering af betalingsgateway og en gennemført strategi, kan du maksimere salg og skabe en sømløs oplevelse, der giver kunderne lyst til at komme tilbage. 

Innovative løsninger

Innovation er nøglen til at skille sig ud i et overfyldt marked. Vi arbejder side om side med vores kunder for at identificere og implementere de bedste teknologiske løsninger, vi sammen kan tage din online-tilstedeværelse til næste niveau. 

Specialiseret webudvikling

Vores erfarne udviklere mestrer en bred vifte af teknologier, herunder .NET, C#, PHP, JavaScript, React/Node.js, C/C++, HTML5 og SQL. De er ikke kun eksperter i at implementere tekniske løsninger, men også i at skræddersy dem til dine specifikke behov og forretningsmæssige mål.


Ekspertise indenfor e-commerce

Arbejder du indenfor e-commerce? Vi er specialister i e-commerce-løsninger på både det strategiske og det eksekverende niveau. Uanset om det drejer sig om at lancere en ny webshop eller optimere den eksisterende, er vores mål at sikre, at din virksomhed er synlig og konkurrencedygtig på det digitale marked.


Skræddersyede CMS-løsninger

Hvert website har unikke behov, og derfor tilbyder vi skræddersyede CMS-løsninger, der passer til netop din virksomheds krav og mål. Vores eksperter står klar til at vejlede dig gennem valget af den rette platform og sikre en problemfri implementering.


Effektive selvbetjeningsløsninger

VI kan hjælpe dig med at skabe enkle, sømløse og sikre selvbetjeningsløsninger, der optimerer brugeroplevelsen for dine kunder – både fra frontend og backend. Fra idé til implementering fokuserer vi på at gøre din virksomheds online-platforme intuitive og brugervenlige.


Skalerbare systemarkitekturløsninger

Vores erfarne Solutions Architects er specialiserede i at designe og administrere skræddersyede IT-systemløsninger, der kan skaleres i takt med din virksomheds vækst. Med fokus på performance og pålidelighed sikrer vi, at din teknologiske infrastruktur understøtter dine forretningsmæssige mål.


Optimering af systemperformance

En optimal systemperformance er afgørende for din virksomheds succes. Vores specialister tilbyder rådgivning og implementering af performanceoptimeringsstrategier, der øger effektiviteten og hastigheden i dine systemer, hvilket resulterer i hurtigere og mere pålidelige resultater.


Relaterede cases

Slide 1 of 2

Hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter vi dig.

Stine Reesen

Mikkel Olesen