Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Systemudvikling

Løsninger, der leder vejen indenfor tech, performance, skalerbarhed og governance, og samtidig passer til en skiftende verden af mennesker og forretning, skal være innovative, inspirerende og enkle at gå til. De skal kort sagt være en god oplevelse, der gør en forskel både for dig og dine kunder.

""

Afklaring

Vores agile tilgang og Proof-of-Concept-modeller hjælper med at afklare og definere behovene for din kommende IT-løsning. Vi kan rådgive om nye muligheder både indenfor modernisering og forenkling, der skaber værdi for dine kunder og din forretning. 

Implementering og optimering

Vi står for implementering og tests, men tilbyder også træning af brugere og dokumentation til din IT-afdeling for at sikre en problemfri overlevering. Udover at finde den mest innovative løsning på dine udfordringer er vores mål at optimere den værdi, vi skaber for din virksomhed og dine kunder. 

Vedligehold

Vi har en dygtig dansksproget servicedesk til applikationssupport, som ikke kun dispatcher tickets, men som løser en stor del af de issues, der opstår i enhver IT-løsning. Vi er derfor med til at sikre din løsningens vedligeholdelse, opdatering og sikkerhedspatches.  

Applikationsudvikling

Vi forholder os til menneskelig adfærd og skaber oplevelser, der er brugervenlige, engagerende og intuitive i deres interface. Det ved vi, skal til, for at servicen bliver brugt.


Systemintegration

Forskellige IT-platforme kræver forskellige integration-setups. Med flere års erfaring på tværs af kunder og brancher, kan vi hjælpe dig med at integrere systemer på tværs af platforme, applikationer, formater og databaser, og sammen med dig sikre sammenhæng i din IT-infrastruktur.


Open Source

Vi leverer Open Source på tværs af hele værdikæden. Fra udvikling til integration og infrastruktur. Det gør vi via automatisering og en Dev-Ops-tankegang. Det gør os i stand til at rådgive dig om de bedste løsninger til din virksomhed, så du kan undgå undgå unødvendige omkostninger.


Quality assurance

Quality Assessment hjælper vores kunder med at vurdere styrker og svagheder i deres nuværende tilgang til test og kvalitetssikring. Resultatet er konkrete og erfaringsbaserede forslag til forbedringer, der løfter dine processer og kvalitetsniveau, hvilket sparer dig både tid og penge på lang sigt.


Applikationsforvaltning

Undersøgelser viser, at virksomheders IT-afdelinger bruger 70% af tiden på at forvalte deres applikationer. Outsourcing af applikationsforvaltning til Knowit kan frigive vigtige ressourcer i din IT-afdeling og sikrer kontinuerlig udvikling og vedligeholdelse af dine applikationer.


Embedded software

En af de største udfordringer for virksomheder er at bevare deres relevans og konkurrenceevne i et marked, der præges af eksponentiel teknologisk udvikling. På tværs af brancher, leverer vi holdbare og innovative softwareløsninger til indlejrede systemer, IoT-platforme og skyapplikationer, der styrker din virksomheds konkurrenceevne.


Teknologiplatforme

Med Knowits kompetencer inden for DevOps, Continuous Integration (CI) og Continuous Delivery (CD) sikrer vi en gnidningsfri udviklingsproces, der leverer kvalitetssikrede løsninger til din virksomhed.


Kontakt os

Tag en uforpligtende snak med os og lad os hjælpe jer på vej i jeres næste udviklingsprojekt.

Jan Skelbæk

Relaterede cases

Slide 1 of 2