Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Strategi og rådgivning

Forretningsudvikling, strategi og teknologi er kernen for at kunne skalere sin forretning og sikre sammenhæng på tværs af strategiske, taktiske og operationelle niveauer. Dagligt hjælper og rådgiver vores specialister virksomheder på tværs af industrier om netop dét, og vi er klar til også at hjælpe dig!

""
""

Forretningsudvikling

Med dybdegående indsigt i din forretning, marked og kunder identificerer vi konkrete og skalerbare muligheder for din forretning, der åbner nye døre for vækst og innovation.

Strategi

Gennem kreativitet, indsigt og stærke strategiske kompetencer vil vi inspirere og udfordre dig og din organisation, så I træffer de valg, der forandrer og forbedrer oplevelsen for både jer og jeres kunder.

Teknologi

Både som rådgiver, udvikler og implementeringspartner af teknologiløsninger kan vi hjælpe dig med at accelerere den digitale og datadrevne dagsorden, så du kan fokusere på alt det, som du er bedst til – at drive og vækste din virksomhed. 

Forretningsudvikling

Mangler du værktøjerne til at identificere nye forretningsmuligheder? Eller har du brug for et nyt perspektiv i din organisation? Ved at kombinere digitalisering og forretningsudvikling kan vores managementkonsulenter hjælpe dig med at identificere nye, langsigtede forretningsmuligheder.


Commercial excellence

Har du brug for en ny strategi for at øge din profitabilitet, prisfastsættelse og samtidig imødekomme dine kunders stadigt stigende krav? Knowits managementkonsulenter guider dig i, hvordan du møder den nye digitale virkelighed.


Operational excellence

Vi bidrager til at forbedre og effektivisere hele organisationen ved at implementere og optimere processer. Vores ambition er at opbygge en virksomhed, hvor teknologi og mennesker udvikler sig og skaber værdi.


Organisation og ledelse

Ønsker du at blive bedre til at lede dig selv og andre? Ønsker du at øge teamsamarbejdet, uanset om I er under samme tag eller arbejder på distancen?


Agile Business Solutions

Vores ambition er at skabe teams og programmer, der udvikler succesfulde og innovative digitale produkter. Vi brænder for den agile måde at tænke og arbejde på, fordi vi har set de positive ændringer, det bringer til organisationer af alle størrelser – både gennem arbejdsglæde og bedre finansielle resultater.


Relaterede cases

Slide 1 of 2

Hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter vi dig.

Jim Nielsen