Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Knowit Experience

I Nordens største digitale bureau har vi næsten 1.000 specialister, som skaber digitale oplevelser, der styrker brandet og kunderelationerne i skæringspunktet mellem teknologi og kommunikation. I dag er Experience til stede i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.

Ved at forbinde data og indsigt med kreativitet og teknologi skaber vi kundeoplevelser og robuste løsninger med brugeren i centrum. Design, udvikling af digitale produkter og platforme, branding, markedsføring, e-handel og dataanalyse er vores primære ekspertområder. 

Vi er ofte til stede hos vores kunder for at give støtte, og nogle gange driver vi projekter in-house. Med to kontorer i Danmark har vi en stærk lokal tilstedeværelse og samarbejder gerne på tværs af landegrænser for at skabe de bedste løsninger og oplevelser. 

Tværfaglige og agile 

I agile og tværfunktionelle teams skaber vi stærke digitale kundeoplevelser gennem webapplikationer, app-løsninger, kommunikationskoncepter og innovative tjenester, der bidrager til at forenkle menneskers hverdag og styrke forbindelsen mellem brands og brugere. 

Knowit Experience tilbyder kompetencer inden for: 

  • Digitale tjenester og platforme til web og mobil 
  • Innovation og forretningsvækst 
  • Interaktiv design, service design og forretningsdesign 
  • E-handel 
  • Brandstrategi og visuel identitet 
  • Datadrevet og automatiseret markedsføring  

Datadrevne kundeoplevelser for alle 

Vores kunder findes i alle samfundets sektorer og i flere forskellige brancher - herunder uddannelse, sundhedsvæsen og myndigheder samt e-handel, transport, bank og finans. Gennem målrettet digital tilstedeværelse og unikke brugeroplevelser via web og sociale medier hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningskritiske mål og styrke kundeloyaliteten. Tusindvis af mennesker bruger hver dag de digitale løsninger, som vi udvikler i fællesskab.  

Som Nordens største digitale bureau har Knowit Experience kompetencer inden for alt fra branding og design til datadrevne e-handelsplatforme. Det betyder, at vi hjælper vores kunder med at flytte deres brands og skabe unikke kundeoplevelser.


Kenneth Gvein, Forretningsområdedirektør

Knowit Experience.


Udvalgte samarbejder vi er stolte af:

Slide 1 of 4

Tanker og ideer om alt, der vedrører det digitale

Vi mener, at vidensdeling er vigtigt! Derfor deler vi vores trendobservationer, guides og indsigter gennem vores blog.

Læs vores blog

Bliv en del af vores team!

Synes du, vi virker som en interessant virksomhed? Vi leder altid efter talenter, der ønsker at arbejde med udvikling af innovative, digitale løsninger, som bidrager til en bedre verden. Har du ledt, men endnu ikke fundet den rette arbejdsplads endnu, så er vi måske det rette match!

Ledige stillinger hos Knowit Experience

900+

medarbejdere

Skaber unikke brugeroplevelser, der styrker brandet og kunderelationerne.

5

lande

Vi er til stede i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.