Couple riding bikes down the street

Digitalisering, der sætter borgeren i centrum

For os handler digitalisering ikke kun om teknologi, men i vid udstrækning om at ændre adfærd og effektivisere processer. Det handler om løbende at forbedre de tjenester, som myndigheder og organisationer er ansvarlige for, så de bliver endnu bedre for de brugere og virksomheder, som de er til for. Med et overordnet mål om at digitalisere ud fra borgernes behov åbner man for en enklere, mere åben og mere effektiv service.

En effektiv og innovativ offentlig sektor er af stor betydning for vores samfund. Hvor befinder I jer i den proces? Hvordan kan vi hjælpe jer?

Man taking notes on his mobile phone

Fokus på brugervenlighed og innovation

Digitalisering giver organisationer og samfund nye muligheder for at gennemføre forandringer, der ikke tidligere har været mulige, og det er vigtigt ikke at blive fanget i kun at optimere eksisterende processer.

Innovation handler ikke kun om de tekniske løsninger – det handler også om at udvikle nye arbejdsmåder og -metoder. At finde de bedste løsninger kræver ofte, at man tør prøve, lære og lære igen. Vores forpligtelse er at være til stede på langt sigt for at hjælpe den offentlige sektor med at forny og udvikle samfunds- og forretningskritiske applikationer.

Som offentlig aktør skal man imødekomme behov hos både privatpersoner og virksomheder. Hvordan kan vi hjælpe jer med at finde de rette løsninger?

Woman on bus checking her phone

Vi hjælper jer med at finde de rette løsninger

Udviklingen foregår hele tiden og i et stadigt højere tempo. Forandrings- og forberedelseshastigheden til digitalisering af offentlige tjenester bør øges med fokus på større brugervenlighed og innovation. Digitaliseringens muligheder omfatter forskellige dele såsom digital styring, digital kompetence, digital sikkerhed, digital infrastruktur og digital innovation.

På disse områder har vi både lang erfaring og bred kompetence. Hvad enten det drejer sig om systemudvikling, brugervenlighed, løsninger inden for selvbetjening, overvågning, betalings- og registreringssystemer, beregning af performance, portaler eller infrastruktur. Med langsigtet ansvar og kontinuerlig kompetenceudvikling kan vi hjælpe jer med at imødegå alle digitaliseringens udfordringer.

Kontakt os for at få et møde!

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen