Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

SYSTEMUDVIKLING

Teknologiplatforme

Digitalisering og automatisering ikke kun minimerer tiden brugt på drift, men minimerer fejl, der typisk opstår ved manuelle processer, hvilket åbner døren for mere værdiskabende arbejde og øget vækst i virksomheden.

Overvejer I en ny udviklingsplatform? 

DevOps er den optimale tilgang til at forene udviklings- og driftsaktiviteter på en måde, der fremmer kommunikation, samarbejde og kontinuerlig udvikling. Ved at integrere værktøjer som Container-teknologi, Kubernetes, Red Hat, Openshift, Ansible og Jira og Jenkins skabes et agilt og skalerbart setup. 

Erfarne DevOps-kompetencer: 

Knowit er eksperter i DevOps og Continuous Integration (CI) & Continuous Delivery (CD). Vi sikrer jer en gnidningsfri udviklingsproces med fokus på kvalitetssikrede løsninger. 

Vi træner organisationer i nye samarbejdsformer, hvor DevOps og discipliner som CI/CD og automatisering spiller en afgørende rolle. Vores coaching og vejledning styrker jeres udviklings- og driftsafdelinger. 

Vores services:

Medarbejdere i Knowit

Relaterede cases

Slide 1 of 1

Kom godt i gang

Måske overvejer I jeres fremtidige udviklingsplatform? Eller måske vil I blot høre mere om, hvad Knowit kan byde ind med på DevOps og CI/CD siden? Kontakt os for en snak om netop jeres udfordringer. 

Morten Randrup