Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

SYSTEMUDVIKLING

Applikationsudvikling

Løsninger, der integrerer sig sømløst og passer til verden, mennesker og forretning skal være innovative, inspirerende og lette at navigere i. Med applikationsudvikling kan du forene teknologi med brugernes behov og forretningsmål, og levere en god brugeroplevelse, der også driver forretning.

IT-løsninger på forkant 

At være på forkant med tech-kurven, performance, skalerbarhed og governance er afgørende, når der tænkes i nye udviklingsprojekter. I tæt samarbejde med dig og dit team, kan Knowit leverer skræddersyede IT-løsninger, der ikke kun opfylder jeres krav, men også udnytter den bedste teknologi til opgaven. 

Vi er eksperter i end-to-end håndtering af IT-projekter og tilbyder erfarne kompetencer inden for rådgivning, udvikling, test og projektledelse. Så uanset om du ønsker fuld kontrol eller at delegerer ansvar, så kan vi bidrage til jeres næste applikationsprojekt.

Rådgivning 

Hos Knowit tilbyder vi ikke kun tekniske løsninger, men også rådgivning om digital transformation og forretningsstrategi. Vi deler vores ekspertise om forandringsprocesser, applikationslevetid og værdioptimering for at sikre din virksomheds succes i den digitale æra. 

Frontend- og backend-udvikling

Vi arbejder med såvel frontend- som backend-udvikling med udgangspunkt i klassiske udviklingssprog indenfor Java, .Net og Open Source og på tværs af platforme. 

Læs også om vores mobilapp-udvikling

""

Vores tilgang

Relaterede cases

Slide 1 of 1

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter vi dig.

Ursula Krogsbøll

Morten Randrup