Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

SYSTEMUDVIKLING

Applikationsforvaltning

Frigør jeres IT-afdelings tid til innovation og fremtidig udvikling ved at lade Knowit håndtere jeres applikationsforvaltning. Vi sikrer ikke kun en smidig drift af jeres eksisterende applikationer, men også en kontinuerlig optimering og videreudvikling.

Mere tid til optimering og innovation 

Studier viser, at op til 70% af en virksomheds IT-afdelings tid bruges på vedligeholdelse af applikationer. Denne tid kunne være bedre anvendt til innovation og udvikling af nye løsninger, der styrker forretningen.  

Ved at outsource applikationsforvaltningen til Knowit frigør I ressourcer og tid, der kan kanaliseres ind i innovation, digital transformation og forretningsudvikling. 

Applikations- og driftssupport  

Vi forstår vigtigheden af at kende vores kunder og deres systemer indgående. Vores tilgang til applikationsforvaltning er både inkluderende og omfattende.  
 
Udover at tage over i forvaltningen af jeres applikationer, tilbyder vi også support gennem skræddersyede SLA-aftaler, baseret på ITIL-frameworket. Hos Knowit fokuserer vi på at sikre en smidig overgang og drift uden unødvendig kompleksitet. 

Optimering & refaktorering  

Vi er eksperter i at håndtere komplekse systemer og sikre en kontinuerlig udvikling og drift. Gennem et tæt samarbejde jer udarbejder vi et skræddersyet roadmap, der prioriterer jeres behov og værdier, samtidig med at vi sikrer den daglige drift. 

Relaterede cases

Slide 1 of 1

Kom godt i gang

Tag fat i os til en uforpligtende snak om netop jeres applikationslandskab.

Morten Randrup