Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

SYSTEMUDVIKLING

Open Source

Vi leverer Open Source på tværs af hele værdikæden. Fra udvikling til integration og infrastruktur. Det gør vi via automatisering og en DevOps-tankegang. Vores erfaring har lært os, at det er sådan, vi opnår den bedste proces og de bedste resultater for dig. 

Få den rigtige løsning første gang

IT-grænserne bliver stadig mere dynamiske, og der er stor forskel på de enkelte virksomheders behov. Vi oplever, at mange har udfordringer med deres nyudviklede IT og deres eksisterende infrastruktur. Vi tror på at starte småt op ved brug af vores partnermodel, hvor vi sammen skalerer løsningen løbende. Undervejs i processen fungerer vi som jeres uvildige partner og rådgiver i forhold til de mange Open Source-produkter på markedet. 

Vi er eksperter i Open Source – og vi rådgiver dig gerne om konkrete produkter eller mere generelle spørgsmål om Open Source. Der er mange timer at spare på at bygge din løsning rigtig første gang ved at inddrage den nødvendige ekspertise på det rette tidspunkt. På denne måde undgår du at lave din løsning om. 

Vores tilgang

”De har rådgivet og sparret med os på vores rejse med Quarkus. De forstår hvad vi vil og hjælper os med, at projektet bliver en succes. Et projekt, der allerede fra start har opnået rigtigt flotte resultater.”


Lars Christensen, afdelingsleder

Bank Data

Førende på markedet 

I Knowit holder vi os konstant ajour med Open Source-miljøet og de nyeste teknologier på markedet. Det sker blandt andet gennem efteruddannelse og aktiv deltagelse i relevante Open Source-communities. På den måde er vi altid med på den nyeste teknologi på området.  

Uanede muligheder kræver stærk styring 

Med Open Source følger alverdens muligheder. Kunsten ligger i at bygge en robust og effektiv infrastruktur, som tillader asynkron udskiftning af dele af IT-landskabet, og som via microservices optimerer den enkelte service. 

Med en fremtidssikret infrastruktur er basen lagt for optimal dataintegration, applikationsintegration og “integration platform as a service” alt sammen gennem tidssvarende Open Source-teknologi.  

Open source & Linux 

Med markedets bedste Linux/Open Source-kompetencer tilbyder Knowit rådgivning, implementering, drift og support af Linux-baserede platforme, der bedst muligt understøtter behov, nødvendige krav til IT-sikkerhed, økonomi og driftsstabilitet i netop jeres organisation. Det handler om at skabe den fulde værdi af den aktuelle Enterprise Open Source-løsning – både med en sømløs, robust infrastruktur og et velsmurt middleware-maskineri. 

Vores services

Relaterede cases

Slide 1 of 2

Kom godt igang

Er I nysgerrige på, hvordan Knowit kan hjælpe jer med Linux, infrastruktur og Open Source? Kontakt os allerede i dag. 

Arik Twena