Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

SYSTEMUDVIKLING

Embedded software

Få et forspring på markedet og mød kravene til dit produkt med Knowit som din partner. Vi leverer bæredygtige softwareløsninger med fokus på indlejrede systemer, IoT-platforme og Cloud-baserede applikationer, og vi er stolte over at samarbejde med nogle af markedets mest innovative virksomheder.

Vær et skridt foran dine konkurrenter 

En af de største udfordringer for virksomheder er at bevare relevans og konkurrenceevne i et marked, der af eksponentiel teknologisk udvikling. Det sætter store krav til dig og din virksomhed, og kræver et højt niveau af proaktivitet og fleksibilitet for at sikre fremtidens produktudvikling og konkurrenceevne.  

Vi arbejder med nogen af de førende virksomheder inden for bilindustrien, forsvarssektoren, produktionsindustrien, telekommunikation og medtech, så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.  

Kvalitet og produktivitet i fokus 

Vi har mere end 15 års erfaring med at arbejde i agile, højeffektive og tværfaglige teams sammen med vores kunder. Derfor er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at øge produktiviteten og levere produkter af høj kvalitet på tværs af brancher.  

Lad os tilpasse os din virksomhed 

Vi er fleksible og tilpasser os dine behov. Uanset om du har brug for en partner til at tage fuldt ansvar for at udvikle en komplet software-løsning eller brug for hjælp fra vores tværfaglige teams og ekspertkonsulenter, er vi klar til at assistere dig. 

Vi fremtidssikrer dine tekniske løsninger 

Med Knowit som din partner får du ikke blot teknisk ekspertise, men også en strategisk tilgang til at fremtidssikre dine løsninger. Vi arbejder målrettet på at styrke din markedsposition og konkurrencefordel. Lyder det ikke som en god investering? 

""
""

Services vi leverer inden for produktudvikling og engineering:

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter jeg dig. 

Morten Randrup