Three people drawing on a see-through board

Sådan kan vi hjælpe dig

Knowit har ledende ekspertise inden for cloudteknologi og cybersikkerhed samt omfattende erfaring med planlægning, drift og implementering af store udviklingsprojekter. Vi hjælper også kunderne med at migrere til bæredygtige cloudløsninger. Sådan kan vi hjælpe dig:

Cloudanalyse og strategi. Hvilken løsning er den rette for jer?

Ikke alle cloudservices er ens, og der er ingen universalløsning, der passer til alle. Lad vores erfarne cloudeksperter guide dig gennem de forskellige cloudløsninger og foreslå, hvordan din løsning kan designes eller optimeres.

Hvert cloudinitiativ rejser mange spørgsmål om teknologivalg, bæredygtighed, organisation og ledelse, som skal tages i betragtning, når man udvikler en cloudstrategi.

Med udgangspunkt i behovsanalysen vil vi kortlægge, hvordan din vej til clouden kan se ud. Denne cloudstrategi er skræddersyet til dine behov og unikke krav, samtidig med at vi hjælper dig med at nå virksomhedens bæredygtighedsmål.

Med en effektiv strategi i hånden kan du høste fordelene ved clouden, f.eks. øget fleksibilitet, effektivitet og innovation samt mindskede omkostninger og mindre udledning af drivhusgasser fra jeres digitale infrastruktur.

Hands holding seedlings

Bruger I allerede clouden? Finjuster din cloudløsning, dit clouddesign eller cloudarkitekturen med os

Har du allerede en cloudstrategi, og ønsker du, at den også skal omfatte dine cloudservices, cloudarkitektur, clouddesign og cloudbæredygtighed?

Vi kan udarbejde en grundig analyse af jeres administrations- og ledelsessystemer samt infrastruktur for at give dig klare anbefalinger om forskellige strategier for bæredygtige cloudtjenester. Dette omfatter en vurdering af, hvilke services og applikationer der er relevante at bruge i clouden, uanset om det er nye eller eksisterende services, der skal migreres. Vi tilbyder også cybersikkerhedsstrategier med fokus på cloud.

Når vi har identificeret dine behov, kan vores certificerede cloudarkitekter hjælpe dig med at udarbejde det bedst mulige design, og vores softwarearkitekter designer derefter applikationer til optimal drift i clouden.

Som leverandør af it- og cloudservices kan vi naturligvis også hjælpe dig med at opstille rammer for dine processer og procedurer omkring administration af infrastruktur og applikationer i clouden.

check in black

Analyse af overensstemmelse med clouden – regler og love

din virksomhed er udsat for, og hvilke sikkerhedsaspekter du skal overveje. Rapporten identificerer også de regler og love, der er relevante for dig, og giver anbefalinger til, hvordan du beskytter din cloud.

A backlit silhouette of a man

Planlægger I en migrering til clouden? Tænk på dette først.

Bestil en heldagsworkshop med en af vores cloudstrateger for at få mere at vide om cloudverdenen, og hvad en migrering vil betyde for din virksomhed, f.eks. forretningsmuligheder og risici. I løbet af dagen får du en god forståelse af det nye digitale økosystem og moderne cloudtjenester, da vi vil tale meget om teknologi, processer og organisation i clouden. Vi deler vores erfaringer og fortæller om trendscouting, de forskellige cloudtjenesteudbydere og deres betydning for bæredygtighed.

a woman pointing

Hvorfor vælge Knowit?

Med vores team af eksperter inden for cloudstrategi kan vi støtte og rådgive både direktion, ledelsesgruppe og it-chef i forhold til jeres nuværende og kommende udfordringer. Vi har strategiske partnerskaber med AWS (Amazon Web Services), Microsoft Azure og Google Cloud. I samarbejde med dig sikrer vi, at din virksomhed drager fordel af cloudens konkurrencemæssige fordele, f.eks. mindskede omkostninger og øget fleksibilitet, effektivitet og innovation. 

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen