Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

CLOUD SERVICES

Cloud managed services

Få ubesværet 24/7-support til dine skybaserede miljøer og forretningsapplikationer. Lad os håndtere drift og sikkerhed i skyen, så du kan fokusere fuldt ud på din forretning.

Overvåg, administrer og optimer i skyen 

Få de nødvendige driftstjenester fra vores nordiske driftscenter, der er operationelt døgnet rundt. Vi sikrer funktionaliteten af dine forretningskritiske tjenester og applikationer, så du kan optimere omkostninger og undgå driftsstop. Vores cloud-eksperter står klar til at yde rådgivning, arkitektur og professionel support når som helst. 

En pålidelig service fra certificerede cloud-eksperter 

Vores certificerede cloud-eksperter har skarpe færdigheder inden for inden for cloud-tjenester, cloud-teknologier, DevOps og digital transformation, og kan sikre problemløsning med det samme efter første kontakt. Så uanset om din virksomhed opererer med én cloud-løsning eller flere, en hybridversion eller helt fysisk, sikrer vores teams problemfri drift. 

Driftstjenester, der vokser med dig:  

Vores fleksible driftstjenester tilpasses dine skiftende behov. Når din forretning udvikler sig, og kravene ændres, sikrer vi, at dine cloud-tjenester vokser og tilpasses i takt med jer og jeres udvikling. Du kan altid regne med, at dine systemer er tilgængelige, sikre og up-to-date. 

Vores strategiske partnere inden for cloud:

Vi arbejder tæt sammen med nogen af de førende cloud-udbydere som Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure og Google Cloud for at sikre, at din virksomhed altid har adgang til de bedste løsninger, og får maksimal værdi ud af skyen. 

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig i skyen?

Skriv til os og vi kontakter dig.

Thomas Uhrskov