Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

CLOUD SERVICES

Cloud DevOps services

Vores dygtige eksperter inden for clouden kan ruste dig med de værktøjer, praksisser og kulturelle træninger, der er essentielle for cloud native miljøer. Vi tilbyder DevOps-tjenester, velfungerende arkitektoniske gennemgange og uddannelse for at optimere din forretning og opkvalificere dine medarbejdere. Vi kan også levere et helt udviklingsteam til at udvikle, udrulle og administrere dine applikationer.

Hvordan vi kan hjælpe dig 

Cloud DevOps services muliggør, understøtter og accelererer dine bestræbelser på fuldt ud at drage fordel af clouden via udviklingen af dine nye applikationer. Vi leverer konkret kulturel træning og transformation, værktøjer til at understøtte udviklingspipeline, og hvis ønsket, dygtige udviklere også. 

Vores tilgang til kontinuerlig forbedring 

Leder du efter en partner, der kan garantere, at dine cloud-tjenester kontinuerligt tilpasses forretningsbehovene i dine operationer og ændringerne i din omverden? Hvis ja, kan du stole på os. Vi kan tilbyde kontinuerlige forbedringer af applikationer og systemer på flere niveauer. 

Det første skridt er en gennemgang af din platform og løsninger med anbefalinger til ændringer for at optimere applikationen både fra et omkostningsperspektiv og funktionalitet. Næste skridt kunne være at implementere testdrevet overvågning. Tests oprettes til brug i applikationsbaseret overvågning baseret på faktiske brugeroplevelser. 

I det sidste skridt kan applikationen tilpasses til en fuld DevOps-opgave med automatiseret testning, kontinuerlig udvikling, kontinuerlig udrulning og overvågning. DevOps administreres i overensstemmelse med Knowits etablerede CI (kontinuerlig integration) og CD (kontinuerlig levering) DevOps-model. 

Velfungerende gennemgang 

At udvikle og arkitektere en infrastruktur til din applikation er ikke en let opgave. Med høje krav til sikkerhed, præstation, modstandsdygtighed og bæredygtighed er det svært at nå målet. Ved hjælp af et velfungerende framework som en tjekliste hjælper vi og guider dig i design og drift af sikre, omkostningseffektive og bæredygtige arbejdsbelastninger i clouden. 

Vi kører gennemgange for at vurdere din arbejdsbelastning og give vejledning om, hvordan du kan forbedre din arkitektur og implementering. Gennemgangen dækker alle aspekter, herunder operationel fremragende, sikkerhed, pålidelighed, ydeevneffektivitet, omkostningsoptimering og bæredygtighed. Ved at bruge frameworket i din arkitektur får du en ensartet tilgang til, hvordan du kan benchmark din arbejdsbelastning mod bedste praksis og kontinuerligt forbedre den. 

DevOps 

Vi designer, udvikler, administrerer og sikrer din DevOps-platform i clouden for at hjælpe dig med at lancere nye produkter og tjenester hurtigere. Vi leverer automatisering til din cloud-infrastruktur, hvilket giver dine F&U-operationer mulighed for at lancere nye tekniske miljøer på minutter. Vores automatiseringscloud-skabeloner sikrer, at miljøerne er identiske, sikrede og optimerede til dine behov baseret på bedste praksis. 

Vi kan også integrere dine cloud-konti til eksisterende interne netværk og systemarkitektur, hvis det er nødvendigt. Automatisering af produktudviklingscyklussen forbedrer kvaliteten af operationer, forhindrer menneskelige fejl, reducerer omkostninger og giver dig mulighed for hurtigt at reagere på skiftende markedsforhold. 

Vi leverer et helt udviklingsteam af cloud-eksperter 

Med over 20 års erfaring og mere end 70 igangværende udviklingsteams kender vi cloud-platforme ind og ud. Vi har kapacitet til at levere et helt udviklingsteam ved hjælp af clouden som platform til at udvikle og administrere dine applikationer. Drag fordel af vores dybe viden om automatiseret testning, kontinuerlig integration og levering. Vores specialister designer også og implementerer operationelle metrikker, der giver dig et klart billede af din infrastrukturs præstationer. 

Uddannelse og træning 

Opkvalificer dine cloud- og DevOps-eksperter med vores praktiske workshops. Som en DevOps-løsningsudbyder kan vi bringe dit team op på hastighed med den kulturelle filosofi bag DevOps og fremme brugen af DevOps-praksisser. 

Medarbejdere i Knowit

Relaterede cases

Slide 1 of 1

Kom godt i gang

Måske overvejer I jeres fremtidige udviklingsplatform? Eller måske vil I blot høre mere om, hvad Knowit kan byde ind med på DevOps og CI/CD siden? Kontakt os for en snak om netop jeres udfordringer.

Thomas Uhrskov