Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

CLOUD SERVICES

Cloud technology

Som stolte partnere til de førende public cloud-udbydere AWS, Microsoft Azure og Google Cloud, kan vi give dig en cloud-forvaltningsmodel og cloud core framework for at sikre, at dine operationer i den public cloud er skalerbare og sikre. Gennem vores arbejde bruger vi blueprints baseret på best-practice.

Hvordan vi kan hjælpe dig 

Vores cloud-eksperter bruger en systematisk og standardiseret tilgang til at opbygge robuste og sikre grundlag, der understøtter cloud-miljøer på en offentlig platform. Med erfaring fra dusinvis af implementeringer og en overflod af bedste praksis leverer vi skalerbare og veldefinerede public cloud-miljøer. 

Cloud-forvaltningsmodel – sæt din organisation op til succes 

I samarbejde med dine interessenter kan vi hjælpe dig med at oprette en cloud-forvaltningsmodel, der indeholder politikker om, hvordan din virksomhed erhverver, bruger og administrerer cloud-platforme. Håndbogen vil guide dig i at gøre de rigtige ting, på den rigtige måde – og træffe de rigtige cloud-servicevalg. 

Hvad vil din cloud-forvaltning omfatte?

Cloud-forvaltning fokuserer på mennesker, processer og teknologier, hvor alle tre dele er lige vigtige for at drive din cloud-rejse. Ved at se på områder som roller og ansvar, regler og procedurer, præstation og metrikker, sikkerhedsrisiko og overholdelse, operationer og teknologi vil vi designe et framework for at sikre en problemfri kørsel af dine cloud-operationer. 

En betydelig del af forvaltningsmodellen er naturligvis dedikeret til driftsstyring. De emner, vi dækker, inkluderer styring og administration, udviklingsteams, partner- og leverandørstyring, aftaler og supportmodeller, bare for at nævne nogle få. 

Hvad er fordelene ved cloud-blueprints? 

Vi vil give dig et skræddersyet cloud-blueprint, som er et dokument med de tekniske detaljer i politikkerne dækket i forvaltningsmodellen. Funktioner, der er operative, tekniske og kræver opdateringer, leveres der også, samt metoder til at øge niveauerne af effektivitet, skalerbarhed og håndterbarhed. 

Cloud core og landingszoner – accelerer adoptionen af public cloud 

Vi har hjulpet kunder i forskellige brancher med at implementere og tilpasse cloud core-løsninger og enterprise-scale landingszoner for at passe til deres forretningsmæssige situation, virksomhedskultur og behov. 

Cloud core 

Vores Cloud core-service er en ramme for at accelerere din cloud-adoption i en virksomhedssætning. Den inkluderer både opstillinger af cloud-platformens landingszoner og de bedste praksisser for platformbrug og vedligeholdelse. Vores blueprints gennemgås regelmæssigt, da vi kontinuerligt opdaterer vores bedste praksisser for succes. 

Ved at bruge en kombination af infrastruktur som kode, automatisering, processer og forvaltning vil vi sikre, at dit cloud-miljø er meget effektivt og anvendeligt. Vi vil også give vejledning og support til dine medarbejdere i operationelle roller gennem uddannelse og tutorials. Alt for at give dig tillid til din cloud-transformation. 

Landingszone 

Med vores landingszone-løsning kan vi hjælpe dig med let at opsætte et sikkert og multi-konto cloud-miljø, baseret på behovene i din cloud-portefølje. Landingszonen matcher AWS, Microsoft Azure og Cloud core-bedste praksisser og bruger designmønstre, der er verificeret i flere kundemiljøer. Vores løsning vil tillade dig at standardisere dit cloud-miljø, spare tid og give dig en bedre forståelse af omkostningerne. 

Cloud Center of Excellence (CCoE):  

Har dit cloud-center brug for en ekstra hånd eller en erfaren cloud-ekspert at tale med? Vi har AWS, Microsoft Azure og Google Cloud-eksperter, der kan hjælpe med at accelerere din cloud-adoption. Uanset om det handler om at oprette cloud-forvaltningspolitikker, vælge cloud-udbydere eller opbygge cloud-færdigheder i din organisation, har vi et sæt færdigheder, der kan drive jeres cloud-transformation. 

Relaterede cases

Slide 1 of 1

Kom godt i gang

Kontakt os allerede i dag, for at høre hvad det kan gøre for jeres IT-forretning at flytte helt eller delvist i skyen.

Thomas Uhrskov