Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

CLOUD SERVICES

Cloud Sustainability

Tag kontrol over din miljømæssige fodaftryk. Knowits Cloud Sustainability sikrer, at alle vores cloud-løsninger inkluderer bæredygtighedsindikatorer til at måle og øge bæredygtighedseffekterne af din cloud-løsning. Vores Skybæredygtighedsscorekort, Overvågningsramme og avancerede ekspertise vil hjælpe dig med at udvikle bæredygtige digitale forretninger og holde dig på rette spor med dine bæredygtighedsmål.

Hvordan vi kan hjælpe dig 

Som frontløber inden for bæredygtig teknologikonsultation er Knowit den første på det nordiske marked, der tilbyder en bæredygtighedsdrevet cloud-service. Med os som din rådgiver vil vi bruge bæredygtighedsindikatorer og et monitoreringsframework til at måle miljøpåvirkningen af din cloud-løsning og sikre, at din cloud understøtter dine bæredygtighedsmål. 

Cloud Sustainability scorekort & Værktøjskasse - mål effekten af din cloud-løsning 

Cloud Sustainability scorekortet er Knowits signatur, cloud-agnostiske værktøj til at vurdere, visualisere og følge bæredygtighedseffekten af dit cloud-projekt, inklusive indikatorer for direkte og indirekte bæredygtighedseffekter i forretninger og platforme. 

I overensstemmelse med FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling hjælper Skybæredygtighedsscorekortet, kombineret med vores effektive Værktøjskasse, dig med at måle bæredygtighedsniveauet i hele din cloud-rejse ved at overvåge ændringen i energiforbrug og drivhusgasemissioner samt de bæredygtighedseffekter, som dit cloud-projekt fremmer. 

Overvågningsramme – følg dine fremskridt mod dine bæredygtighedsmål 

Vores trestegs overvågningsramme hjælper dig med at forstå, optimere og transformere ikke kun dit cloud-miljø, men din samlede digitale forretning i lyset af klimaforandringer og det kulstofaftryk. 

Uanset om du vil sætte klare mål for bæredygtige forretninger eller være forberedt på nye bæredygtighedsregler og -lovgivning, hjælper vores overvågningsramme dig med at træffe målbare handlinger og udnytte påviste værktøjer til at benchmark din organisations bæredygtighedspræstationer og administrere dine cloud-emissioner.  
 
Hvert skridt, du tager, bringer dig tættere på dine bæredygtighedsmål. 

Vores 3-steps monitoreringsframework

Bæredygtighedspåvirkning ved brug af cloud services 

Der er mange bæredygtighedsgevinster ved cloud services. Studier viser f.eks., at overgangen til den public cloud kan hjælpe organisationer med at reducere det kulstofaftryk fra deres IT-drift med næsten 90 procent. 

Desuden bruger datacentre fra cloud-udbydere vedvarende energi, primært sol- og vindkraft. Microsoft har været kulstofneutral gennem kompensation siden 2012, og dets datacentre kører på 60 procent vedvarende elektricitet. Inden 2025 sigter AWS mod at drive sine operationer med 100 procent vedvarende energi. Google Cloud har været kulstofneutral gennem kompensation siden 2007 og sigter mod at være kulfri inden 2030. 

Vores tilgang til bæredygtighed i skyen 

Som medlem af Exponential Roadmap Initiative og FN-støttede globale kampagne Race to Zero integrerer vi klimahandling i vores forretningsstrategi og hjælper kunder med at reducere drivhusgasemissioner i overensstemmelse med den 1,5°C klimaambition. 

Hvad angår cloud services betyder det, at vi vil hjælpe dig med at træffe bæredygtige valg for at minimere det kulstofaftryk fra dine cloud-løsninger og IT-infrastruktur. Vi gør dette ved at tilbyde førende markedsbaseret bæredygtighedsekspertise og avancerede bæredygtighedspraksisser fra de førende cloud-udbydere AWS, Microsoft og Google. 

Vi vil udnytte disse tre cloud-platforme til at køre kulstofneutrale operationer og fuldt ud på vedvarende energi inden 2025 i de regioner, hvor vi bruger datacentre til vores kunders løsninger. Knowit er et nyt medlem af FN's Global Compact Knowit intensiverer sine bæredygtighedsindsatser yderligere. 

""

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter jeg dig.

Thomas Uhrskov