Styrk din bæredygtige cloudrejse med os

Integrer bæredygtighed i dit cloudmiljø, og styr dit CO2-aftryk. Knowit er din agile cloudpartner, der kan hjælpe dig – fra sikring af din cloudinfrastruktur til udvikling og modernisering af applikationer med de nyeste bæredygtige teknologier.

A bubble floating in the air

Cloud sustainability

Tilpas din cloudløsning til dine mål for bæredygtighed. Med værktøjer og metoder fra Knowit Sustainable Cloud kan du beregne, måle og forstå, hvordan dine cloudløsninger påvirker miljøet, og derefter implementere målbare processer for at nå dine mål for bæredygtighed.

Three people drawing on a see-through board

Cloud strategy and advisory

Har du brug for råd på din cloudrejse? Vi tilbyder alt lige fra workshops og rådgivning inden for teknologi, lovgivning, bæredygtighed, organisationsudvikling og cloudsikkerhed til udvikling af en komplet cloudstrategi.

Green foliage

Cloud foundation

Start din cloudrejse med et pålideligt fundament. Med cloudstyring og metoder hjælper vi dig med at holde den rette kurs og opnå en sikker, vellykket og bæredygtig integration i den offentlige cloud.

Blue glass wall

Cloud adoption

Vil du tage clouden til dig for at opnå store besparelser, større skalerbarhed og miljømæssig bæredygtighed? Vi bygger videre på den strategi, der er bedst for din organisation – og gennemfører en problemfri, sikker cloudmigrering, der er agil og optimeret til netop din virksomhed.

Two people looking at a phone screen

Cloud native

Anvend cloud native-tankegangen, når du opretter, lancerer og opdaterer applikationer. Fordelene er indlysende: Kortere tid til lancering, øget skalerbarhed og bedre automatisering. Som DevOps-leverandør kan vi guide dig gennem cloudjunglen, så du får den bedste af alle løsninger.

Working on multiple screens

Managed Cloud Services

Vi sikrer, at dit cloudmiljø fungerer døgnet rundt, året rundt – og vi tilbyder fuld drift og support 24/7. Vi sikrer og driver din cloud, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Two people in front of a screen

Cloud partners

Vi har strategiske partnerskaber med AWS (Amazon Web Services), Microsoft Azure og Google Cloud. Ud fra dine behov hjælper vi dig med at vælge den platform og de tjenester, der passer bedst til din strategi og giver dig bæredygtige forretningsfordele.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen