Hvad er Snowflake?

Snowflake er et data warehouse, som fra grunden er bygget til at drage fordel af samtlige fordele der følger med skyen. Dette med henblik på at håndtere både dagens- og morgendagens behov for datalagring og -analyse. Snowflake leverer den ydelse som er nødvendig for at lagre og analysere al data.

Komplet SQL-database

Snowflake har en bred understøttelse af SQL-standard, hvilket bidrager til, at I nemt kan anvende og drage fordel af jeres eksisterende værktøjer og kundskaber.

Enestående skalerbarhed – Betal for det, I bruger

Undgå lange gennemløbstider og for høje omkostninger.

Snowflakes unikke dataarkitektur, som separerer lagring og behandling, gør det muligt at skalere op og ned uden afbrydelse eller forstyrrelser. Uafhængigt af mængden af data, arbejdsbelastning, antal brugere eller applikationer kan Snowflake automatisk skalere op og ned, så det passer til netop jeres behov.

Denne form for arkitektur og skalerbarhed bidrager desuden til, at I kun betaler for den mængde data, som lagres, samt den mængde bearbejdning, som udføres. Aldrig mere uønskede udgifter for uudnyttet kraft og maskiner.

Eliminer administration og vedligeholdelse

Ingen infrastruktur at vedligeholde, ingen knapper at trykke på. Snowflake er et rigtigt software-as-a-service. Den håndterer blandt andet infrastruktur, optimering, tilgængelighed og databeskyttelse, hvilket betyder, at I kan fokusere på at anvende jeres data. 

Forskellige former for forretningsdata

Snowflake kan uploade, optimere og kombinere både traditionelt struktureret data og moderne semi-strukturerede formater, som Json, Avro, Parquet og XML. Dette gøres derefter tilgængeligt via SQL uden at påvirke præstationen eller fleksibiliteten.

Del jeres database med andre

Snowflakes innovative data warehouse-as-a-service åbner op for muligheden for at dele adgang til data uden at nedbryde eller duplicere data.

LæS MERE PÅ SNOWFLAKE.NET

Snowflake Elastic Data Warehouse

Introducing the Snowflake Elastic Data Warehouse (1:46 minutter).

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen