Digital forandring drevet af menneskelig indsigt

Knowit Consulting Services repræsenterer et netværk af de absolut dygtigste IT-freelancekonsulenter i Danmark. Vi hjælper virksomheder og organisationer i hele verden med at indfri deres digitale potentialer ved at have et dybdegående kendskab til vores konsulenter, så vi kan danne et knivskarpt match mellem dem og vores kunders konkrete behov.

A man and a woman discussing papers sitting at a desk

Vores største styrke er den tætte menneskelige kontakt til vores kunder og konsulenter. Vi er dedikeret til at finde det rigtige match, og det kan vi kun, hvis vi har indsigt i de mennesker og virksomheder, der skal sættes sammen. Derfor tager vi os tiden til at opbygge stærke relationer, fordi vi tror på, det er dét, der skal til for at få et succesfuldt samarbejde. Et samarbejde som alle parter har lyst til at gentage – igen og igen.

People working in an open office space

Som en del af et nordisk powerhouse ligger det i vores DNA at skabe digitale løsninger af højeste klasse. Med adgang til et netværk af 10.000 specialister har vi fingeren på pulsen og er hele tiden opdateret på det sidste nye inden for teknologi i bredeste forstand. Sådan sikrer vi, at vores kunder aldrig løber tør for kompetencer, og at vores konsulenter altid har adgang til ekspertise, de kan læne sig op ad.

Knowits lille Grønne

Mange virksomheder og organisationer har et stort uforløst potentiale. Der optimeres konstant på de ting, der kan måles og vejes – men der fokuseres ikke på ”de bløde ting”. Altså, de ting der holder sammen på organisationen og gør den robust. ”Knowits Lille Grønne” sætter gang i tankerne og giver dig konkrete råd til, hvordan du og dine kolleger får mere ud af det, I allerede har, og skaber større værdi for hinanden. Den lille grønne fås måde i fysisk og digital version. Skriv gerne om du vil have den som pdf eller om vi skal putte den i en kuvert (husk din adresse).


Bestil dit eksemplar nu hos
annette.meding@knowit.dk

Til toppen