To kvinder, der arbejder på deres computere

Fleksible og komplette test services

De test services, som vi tilbyder, er fleksible og tilpasses alt efter dine udfordringer.  Hvilken kompetence har du behov for? Vi kan hjælpe i forbindelse med funktionelle og tekniske tests. Vi har også stor viden om performancetest, sikkerhedstest og tilgængelighedstest.  

Hænder, der arbejder med værktøj

Quality Management

Med en tidlig og overordnet planlægning af kvalitetsarbejdet muliggør du en omfattende og omkostningseffektiv kvalitetssikring gennem alle stadier af din softwares livscyklus.

For at kunne træffe smarte beslutninger i løbet af udviklingsfasen af et projekt, kræver det kvalitet og målbarhed. Dette skal være koblet til jeres strategiske forretningsmål. Vores ydelser inden for quality planning og quality management hjælper dig med at prioritere og planlægge, og kan være en hjælp ved beslutningstagning.  

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Det rigtige værktøj er nøglen til et godt håndværk

Hvad skal jeg vælge?

Effektiv testning kræver det rigtige værktøj. Når du vælger værktøj, skal du blandt andet tage hensyn til, hvor ofte og hvor værktøjet skal anvendes, hvordan det skal forvaltes, hvilken støtte det skal give, og hvilke kompetencer, der kræves af fremtidige brugere? Værktøjet skal også have den rigtige kapacitet og være tilpasset til situationen.

Et stort netværk

Ved hjælp af vores brede erfaring med forskellige former for værktøjer og vores store partnernetværk kan vi hjælpe dig med at vælge rigtigt. Vores kendskab omfatter både kommercielle værktøjer og open source-værktøjer.

Når et værktøj, der støtter kvalitetssikringsprocessen, er blevet udvalgt og implementeret, så tilbyder vi gerne kontinuerlig service i form af drift og brugersupport.

Få mere tid til det sjove - automatisér mere

Testautomatisering reducerer udviklingscyklussen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Andre fordele kan være oprettelse og vedligeholdelse af testdata, opsætning og overvågning af testmiljøer samt virtualisering af tjenester.

For at investering i testautomatisering, i sidste ende, skal give gevinst, så skal de personer, som udvikler den, have stor erfaring og kendskab samt effektive og tilpassede værktøjer. Det er her vi kommer ind!

Når du og din organisation overvejer automatisering, så bør du grundigt tænke igennem, hvad der er værd at automatisere og ikke. Vores rygsæk er fyldt til randen med erfaringer fra en masse forskellige kundemiljøer samt testautomatiseringsværktøjer. 

Mand og kvinde i jakke gå

Bliv testekspert

Knowit Testing Professional

Vi tilbyder en kursuspakke, der kaldes Knowit Testing Professional. Pakken omfatter både grundlæggende testkurser og kurser, der har som formål at opnå en certificering. Vi har også tekniske kurser inden for eksempelvis testautomatisering, hvor der følger en række forskellige anerkendte testværktøjer med i pakken. 

Udover vores færdige uddannelsespakke er der også mulighed for at bestille skræddersyede kurser, der passer til netop dit behov. Kræves der uddannelse inden for et, for os, uudforsket område - så giv udfordringen med at udvikle denne videre til os!

Mand, der tænker foran en computerskærm

Uddannelser som vi tilbyder:

ISTQB®

International Software Testing Qualifications Board (ISTQB®) består af tre certificeringsniveauer; Foundation, Advanced og Expert. Vi afholder forberedende kurser inden for certificering på både Foundation- og Advanced-niveau.

iSQI®

Formålet med uddannelsen er en certificering inden for agile metoder. Vi tilbyder blandt andet Certified Agile Essentials (CAE), der fokuserer på grundlæggende aspekter af agile metoder, og desuden Certified Agile Tester (CAT), som lægger hovedvægten på agile tests.

Testmiljøer i skyen

Testmiljøer kan, og mange hævder, at de bør, ligge i skyen. Automatisering af testmiljøer gør det muligt at køre automatiseringsscript på en dedikeret plads i skyen, der kan oprettes og senere hentes ned automatisk, når testen er udført. På den måde minimeres håndteringen og omkostningerne til at anvende miljøer, eftersom der til enhver tid kun er præcis de miljøer, der er behov for. Hverken mere eller mindre!

Til toppen