Strategi

Strategi

Vi hjælper topchefer med at forfølge en faktabaseret it-strategi. Vi vil arbejde sammen med dig for at forbedre din it-strategi og dine processer, og sikre at de bliver tilpasset dine virksomhedsmål. Det er vores mål at sænke omkostningerne og øge dine forretningsfordele.

It-styring

Stemmer din it-strategi overens med din forretningsstrategi? Tilpasser du it-investeringerne på basis af forretningsprioriteringer? Knowit Insight hjælper dig med at evaluere og prioritere finansieringen af dine it-investeringer, overvåge implementeringen og garantere forretningsfordelene. Vi kan hjælpe dig med at positionere din it-organisation, opstille en generel it-dagsorden og fastlægge egnede processer og roller. 

Ingen andre dele af vores kunders arbejdsprocesser har et større behov for ændring end it-organisationerne.
Et kærestepar på spadseretur.

It-transformation

Formålet med it-transformation er at skabe afgørende, vedvarende ændringer i din it-organisation. For at kunne håndtere kompleksiteten ved transformation arbejder Knowit Insight sammen med eksperter fra forskellige områder, bl.a. finansiel styring og adfærdsvidenskab. Vi hjælper dig med at vurdere omfanget af din transformation og udarbejder en trinvis implementeringsstrategi, der er let at udføre.

Interim Management

Vi tilbyder interimløsninger med korte gennemløbstider og hjælper dig med at håndtere væsentlige kompetenceunderskud ved hjælp af erfarne konsulenter. Knowit Insight leverer midlertidige ressourcer til håndtering af overgangsperioder, kriser eller ændringer i din organisation, men står også til rådighed i et mere langsigtet samarbejde, der kræver større engagement.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen