Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

STRATEGI OG RÅDGIVNING

IT-arkitektur

Hvordan sikrer du, at din organisation får mest muligt ud af IT-investeringer? Vi mener, at arkitektur spiller en afgørende rolle. Lad os sammen udvikle den nødvendige løsning til jer!

Arkitektur er en balanceakt 

Arkitekturens rolle handler ofte om at finde balancen mellem forskellige interesser i en given kontekst. Når man står overfor implementering af ny it-support, skal man tage hensyn til mange forskellige faktorer, der ofte trækker løsningen i forskellige retninger.  

Arkitekturen skal kunne håndtere og finde den rette afbalancerede løsning på en række forskellige spørgsmål. Forskellige krav skal kvantificeres, og man skal kunne beregne dimensioneringen, så man hverken over- eller underdimensionerer løsningen.  

Vores evner 

Vi støtter og guider jer med den rette ekspertise inden for forskellige arkitekturroller, herunder forretningsarkitektur, løsningsarkitektur, softwarearkitektur og infrastrukturarkitektur. Vi bidrager til at skabe innovative løsninger baseret på din IT-strategi, forretningsbehov og markedstendenser. Vi arbejder med velafprøvede metoder og udvikler nye tilpassede metoder. 

Vores services 

Vi tilbyder services inden for alle arkitekturroller, men har valgt at fokusere på et par specifikke områder: 

Løsningsarkitektur 

Vi har flere erfarne konsulenter med specialisering inden for løsningsarkitektur. Vi har erfaring med at lede arkitekturworkshops, der involverer flere dele af vores kunders organisation, og vi fungerer som bindeled mellem forretning og teknik. Vi skaber løsninger, der afbalancerer forskellige interesser med det formål at opnå maksimalt afkast på investeringerne. 

Integrationsarkitektur  

Vi har arkitekter med bred erfaring, der er specialiseret i systemintegration og integrationsproblematikker. Vi har leveret integrationsarkitektur til adskillige kunder i skybaserede miljøer - et fænomen, som vi ser, er i kraftig vækst.  

Vores leverance består ofte i at coache og hjælpe forskellige dele af organisationen med integrationsrelaterede spørgsmål samt at etablere governance-modeller omkring integration, såsom strukturer omkring navngivning, versionsstyring, dokumentation og overvågning. Dette sikrer opbygningen af et integrationslandskab, der er håndterbart, selv når det vokser, og som kan forvaltes over en længere periode.  

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe eller sende en besked, så kontakter vi dig.

Morten Randrup