Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

STRATEGI OG RÅDGIVNING

Business design

Hvad er det, der gør en god løsning til en god forretning? At løse det rigtige problem. Det er et spørgsmål om at forstå såvel brugernes behov som virksomhedens prioriteter og mål. Business design sørger for analytiske og kreative perspektiver under problemløsning og produktudvikling.

Byg bro mellem din forretning og designet

Du har bygget verdens bedste produkt eller service, som kunderne elsker, men er det bæredygtigt ud fra et økonomisk perspektiv? Dette spørgsmål er et af de vigtigste at få besvaret, når man udvikler sin forretning. Og når det kommer til business design, er omkostninger og kundeoplevelse to ligeværdige komponenter. 

Business design bygger bro mellem forretning og design, og skaber fantastiske produkter og services, som skaber værdi både for brugerne og forretning, ved at udforske virksomhedens udfordringer vs. forbrugernes behov.

Guldet i midten 

Målet med business design er at skabe produkter og tjenester, som brugerne ønsker, som rent faktisk kan bygges, og som er økonomisk bæredygtige. Med andre ord, så leder vi efter guldet i midten, hvor elementerne attraktiv, levedygtig og gennemførlig overlapper.  

Illustration: "Guldet i midten"

For at finde guldet i midten bruger vi værktøjer fra både forretningsudvikling og design. Alt fra dybdegående interviews med brugere til forretningsmodeller, er altsammen værktøjer, vores konsulenter kombinerer for at skabe den synergi, det kræver for at identificere “guldet i midten”. 

Hvad laver vores business designere? 

Hos Knowit arbejder vi i tværfaglige teams for at sikre dybdegående ekspertviden indenfor alle vores services og fagområder. Og når det kommer Business Design, så arbejder "krealytisk", hvilket betyder, at vi sikrer, at både det kreative og analytiske perspektiv bliver tilgodeset under produkt- og serviceudvikling. 

Det betyder, at vi sætter et team af forretningsudviklere med et design-tankesæt og en designer, der har et forretningsorienteret tankesæt i sit arbejde. På den måde sikrer vi, at løsningen, vi kommer frem til sammen, er den mest optimale for jeres forretning på flere niveauer. 

Har du lyst til at høre mere? 

Vi fortæller meget gerne om, hvordan vores krealytiske team kan hjælpe din forretning.

Jim Nielsen