Dagens udfordringer

Mange organisationer har gode metoder og værktøjer til at indsamle store mængder data. Det er en udfordring hurtigt og effektivt at udtrække relevant information fra forskellige datakilder og omdanne fakta til indsigt i realtid – men ikke alle er i stand til at drage præcise konklusioner i det tempo, der kræves i dag.

Nogle organisationer kæmper også med, at de ikke ved, hvilke beslutninger og processer der kan have gavn af datadrevet indsigt, og hvilke ikke. Derfor er det vigtigt at håndtere disse udfordringer for at kunne skabe værdi i virksomheden.

Dette er hvad vi tilbyder dig

Vi hjælper dig og din organisation fremad på jeres digitale transformationsrejse, så I kan skabe varig vækst, identificere nye forretningsmuligheder og effektivisere aktiviteterne.

I får praktisk vejledning i, hvordan I både bruger og omdanner data til værdiskabende indsigter, der bidrager til øget værdi. Sammen skaber vi forudsætningerne for, at I kan:

- Forstå jeres kunder bedre for at opbygge gode, langsigtede relationer, der fører til øget loyalitet og engagement

- Identificere nye markeder, lave bedre kundetilbud eller skabe et bedre match mellem købere og sælgere

- Handle proaktivt ved at kunne forudse, hvad dine kunder vil gøre i fremtiden ud fra aktuelle tendenser og historie

Blandt de øvrige fordele er, at du og din organisation også vil kunne prioritere, hvad I bruger tid og ressourcer på ud fra aktuelle faktabaserede data.

Vores styrker

For at få succes med datadrevet vækst er der behov for en klar strategi og styring, men også en forståelse for teknologi og medarbejdere, så man kan skabe de rette forudsætninger for fremtidens organisation.

Knowit har stort forretningskendskab og har hjulpet kunder inden for mange forskellige markeder og brancher med datadrevet vækst. Med en kombination af managementkonsulenter, organisationspsykologer og specialister inden for it og kommunikation hjælper vi dig med at nå dine mål ud fra jeres særlige forudsætninger. Vi har kompetencer og erfaringer på disse områder:

- It- og digitaliseringsstrategi
- Virksomhedsstyring og transformation
- Forandringsledelse
- Business Intelligence & Analytics
- Advanced Analytics
- People Analytics
- Strategic Workforce Planning

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen