ikon for e-commerce

E-Commerce

God og effektiv e-commerce opstår i et tværfagligt sammenspil mellem customer experience, data og den rigtige platform. Kunderne stiller høje krav til mulighederne for selvbetjening og klare transaktioner online nemt og smertefrit.

Her er personalisering, målrettede budskaber og de rigtige funktionaliteter på en e-commerce-løsning alfa og omega for at bygge bro mellem købsoplevelsen online, og den nærværende betjening og service som findes ude i butikkerne. Vi er specialister i e-commerce-løsninger på både strategisk og eksekverende niveau, der tilsammen sætter din online-forretning på det digitale landkort.  

knowit kontor kbh

Webudvikling

Den stærkeste oplevelse mellem et brand og en bruger indtræder oftest, når brugeren er aktiv, synes om dit budskab, dine serviceydelser og løsninger. Alt det smelter sammen, når dit website giver plads til den form for interaktioner og opfylder dine kunders mest essentielle behov.

Gennem mikrotjenester, integrationer og API'er bygger vi headless arkitektur og tilpasser sprog og kode til netop den løsning, du behøver. Vores udviklere har stor erfaring og er knivskarpe inden for alt, der hedder .NET, C#, PHP, JavaScript, React/Node.js, C/C++, HTML5 og SQL - og de er også rigtig gode til at rådgive i, hvad der er den rigtige løsning for jer. Vi sigter altid efter at finde frem til den løsning, der giver den bedst mulige kundeoplevelse, og som har en it-arkitektur, der er let at arbejde videre med.

selvbetjening

Selvbetjeningsløsninger

Gode digitale selvbetjeningsløsninger giver øget kundetilfredshed og -loyalitet, samtidig med at de løfter brugeroplevelsen til næste niveau. Hos Knowit Experience ved vi, hvordan man skaber sikre og enkle brugeroplevelser og varetager hele udviklingen fra både frontend og backend-perspektiverne.

Vi har udviklet sømløse selvbetjeningsløsninger for nogle af Danmarks største virksomheder - og har endda vundet forskellige priser for flere af løsningerne.

analyse visualiseret med popcorn

Systemarkitektur

Oplever du, at dit IT-setup ikke altid understøtter din virksomheds forretningsbehov? Systemer der f.eks. har lav datatilgængelighed, dårlig integrationsevne eller nærmer sig end-of-life kan påvirke din forretning ret betydeligt, hvis det ikke bliver taget hånd om. Et par skarpe øjne og hurtige hænder på din virksomheds IT-systemarkitektur kan både hjælpe med at understøtte virksomhedens strategiske mål og tilpasse sig nye udviklinger i markedet. Vi har flere dygtige Solutions Architects, der alle kan designe og administrere de ønskede IT-systemløsninger, I har brug for.

CMS

Hvilket CMS-system understøtter dine webbehov bedst muligt? Det er nok et af de vigtigste spørgsmål, du skal stille dig selv, inden du vælger et CMS-system. Der er nemlig stor forskel på, om dit website kræver komplekse funktionaliteter som fx bookingsystemer, eller om websitet mest skal bruges til information om ydelser og services. Alt efter hvilke behov dit website skal opfylde, så kan vi rådgive dig til den bedste CMS-løsning.

Vi arbejder certificeret med de største CMS-platforme:

  • Sitecore
  • Optimizely
  • Umbraco
  • Litium 
  • Headless CMS

Performance Optimization

Performance optimization handler om at modificere et system for at booste funktionalitet og effektivitet – og det kan ske i alt fra applikationer i frontend til den bagvedliggende digitale infrastruktur. Hele humlen bag performance optimization er at få de forskellige systemer til at performe hurtigere og udnytte de tilgængelige ressourcer mere effektivt, så systemets helbred er så godt som muligt. Den rigtige rådgivning og eksekvering af performance optimization på din virksomheds systemer kan altså booste både effektivitet og speed, når I skal levere resultater.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig?
Mikkel Olesen
CCO - Knowit Experience
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen