Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

WEB OG E-COMMERCE

CMS-platforme

CMS-platforme udvikles konstant for at imødekomme dine unikke behov og forblive førende inden for redigeringssupport og brugervenlighed på markedet. Vi har opbygget en omfattende teknisk ekspertise gennem vores mangeårige erfaring med forskellige projekter fra globale websites til kampagner.

Skræddersyede løsninger tilpasset dine behov

Uanset om det er webapplikationer til at samle kundeinformationer eller dashboards til nøgletal, står vi klar til at guide dig gennem hele processen fra idé til drift. Vi tror på, at der sjældent er udfordringer, der ikke kan løses med en skræddersyet tilgang. 

Netbanker

Vi har været pionerer inden for betalings- og finansielle tjenester, og vores erfaring spænder helt tilbage til lanceringen af den første rene internetbank i Norge. Med vores tekniske ekspertise og forståelse for banksektoren hjælper vi nordiske banker med at opfylde de stadigt stiende krav til digitalisering og forblive konkurrencedygtige i en hastigt udviklende verden.

Medarbejdere hos Knowit
Medarbejdere hos Knowit arbejder ved en computer.

Vi er certificerede partnere

Knowit er certificerede partnere med de største CMS-platforme, hvilket sikrer, at vores løsninger er af højeste kvalitet og opfylder dine forventninger. Vores ekspertise omfatter:

Relaterede cases

Slide 1 of 1

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi med vores viden om CMS kan skræddersy en løsning, der passer præcist til dine behov og dine kunder.

Stine Reesen

Mikkel Olesen