Branding og positionering

Branding og attraktiv positionering er ikke mindre vigtigt i en digital verden, men det er betydeligt mere komplekst og krævende, end da klassiske brandguruer gjorde sig til helte i 90´erne.

I Knowit Experience har vi arbejdet med digitale strategier inden for positionering og brandopbygning i mere end 15 år. Vi har dedikerede specialister inden for alle de vigtige digitale kompetenceområder. I kraft af vores erfaring ved vi meget om, hvad der giver effektive resultater for vores kunder. Desuden måler vi alt, hvad der kan måles, så vi kan dokumentere effekten og sætte tal bag vores ord.

Brandidentitet

En effektiv og succesfuld brandidentitet er en strategisk, tværfaglig disciplin. Den rigtige identitet giver et samlende, ensartet og genkedeligt udtryk af brandet – på tværs af elementer som logo, billedstil, værdier, tone og voice mm. Så hvad enten det er en brandidentitet til en ny platform, produkt eller subbrand, så kræver det, at du forstår at udtrykke essensen gennem identiteten.

Copywriting

God copywriting handler om følelser, kreativitet og indsigt i målgruppen. Kan du
sætte ord på målgruppens behov i relevante budskaber og indlevende tone – så har du deres opmærksomhed. Og den opmærksomhed er guld værd, når du skal
præsentere dem for de rigtige budskaber.

Hos Knowit Experience har vi en række knivskarpe copywriters, der kan sætte nye, værdiskabende ord på dine budskaber, som din målgruppe forstår og responderer på. Ord, der kan udvikle og vedligeholde brand awareness. Ord, der aktiverer og eksekverer dine koncepter. Ord, der engagerer, uddanner og overbeviser.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig?
Mikkel Olesen
CCO - Knowit Experience
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen