Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

BRANDING OG MARKETING

Sociale medier

En nøje udtænkt strategi på sociale medier er afgørende for at skabe bedre kundeoplevelser, opnå værdifulde indsigter og drive forretningsvækst. Hos Knowit hjælper vi jermed at realisere jeres fulde potentiale ved at arbejde holistisk med alle aspekter af sociale medier – fra overordnet strategi og analyse til contentproduktion og community management.

Skræddersyet SoMe til dig

Vi tilbyder en fleksibel tilgang til vores SoMe-services, der giver jer mulighed for at vælge præcis det, I har brug for. Uanset om I vil øge brandkendskabet, trafikken til jeres website/app eller skabe et mere engageret og loyalt publikum, så tilpasser vi til jeres behov.

Vi kan bl.a. hjælpe jer med:

  • Øget brand- og produktkendskab
  • Stærkere brandpositionering
  • Øget trafik til jeres website/app
  • Skarpere og mere relevante målgrupper
  • Et mere engageret og loyalt publikum
  • Forbedret overblik og indsigt i leads
  • Målbar vækst på bundlinjen
""
""

Sådan går vi til værks

Virker TikTok som et uoverskueligt medie? Har I en SoMe-strategi, men mangler engagement på jeres opslag? Måske har I allerede succes på sociale medier, men ønsker at omsætte det til bundlinjeresultater? Så kan vi hjælpe. Gennem håndtering og/eller rådgiving kan vores SoMe-konsulenter guide jer igennem enhver SoMe-relateret udfordring.  

SoMe-samarbejder på stribe

Vi har en dokumenteret track record med langvarige samarbejder med store organisationer som Danish Crown, Salling Group og Daloon, hvor vi har leveret strategisk rådgivning og eksekveret succesfulde SoMe-kampagner.  

""

Vil du vide mere?

Har I brug for hjælp eller input til et eller flere SoMe-områder, så ræk ud til os. Vores erfarne SoMe-specialister er klar til at give konkret jer konkret sparring på jeres SoMe-ønsker og udfordringer. 

Stine Reesen

Mikkel Olesen