Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

BRANDING OG MARKETING

Marketing automation

Få skub i dine marketing- og salgsaktiviteter og frigør tid og ressourcer ved at automatisere rutineopgaver. Marketing automation giver dig indsigt i dine kunders og leads' adfærd på tværs af forskellige touchpoints, så du kan levere relevant indhold på det rette tidspunkt. Dette gør det muligt for dig at handle mere strategisk og taktisk inden for din marketing og skabe forbedrede kundeoplevelser.

Relaterede cases

Slide 1 of 1

Forbedre kundeoplevelsen og din forretning  

Med marketing automation kan du skabe en sømløs kundeoplevelse ved at levere personlig kommunikation til hver enkelt kunde på det rette tidspunkt og sted. Avancerede segmenteringsmuligheder sikrer, at din kommunikation altid er relevant og skræddersyet til den enkelte kunde, hvilket kan øge engagementet, loyaliteten og konverteringsraten. 

Frigør tid og øg effektiviteten  

Ved at automatisere rutineopgaver som f.eks. sms eller email-kampagner kan du frigøre tid og ressourcer samtidig med at du sikrer nøjagtigheden og konsistensen af din kommunikation. Dette skaber plads til at udforske nye innovative tiltag, der kan drive vækst i din virksomhed. 

People on street
lighted road

Få indsigt i kunders adfærd og præferencer  

Med det rette automatiseringssystem kan du integrere dine CMS-, CDP- og CRM-systemer samt nyhedsbreve og analytics. Dette gør det nemmere at indsamle og analysere data om dine kunders digitale adfærd, hvilket giver dig indsigt til at træffe informerede beslutninger og justere strategier for at maksimere resultaterne. 

Hvordan hjælper vi din virksomhed  

Vi stræber efter at opbygge langvarige samarbejder med vores kunder og tilbyder skræddersyede løsninger til netop dine behov og målsætninger. Vores erfarne konsulenter er specialiserede inden for Salesforce, Agillic, HubSpot, Apsis og Actito m.fl., og kan hjælpe med udvikling, strategi, optimering og implementering af marketing automation-systemer. 

Uanset hvilket system du vælger, eller allerede anvender, kan vores team af eksperter hjælpe med at integrere det sømløst i din eksisterende infrastruktur og udnytte det fulde potentiale. 

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan marketing automation kan styrke din forretning! Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste opdateringer og tips inden for marketing automation. 

Stine Reesen

Mikkel Olesen