Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

BRANDING OG MARKETING

SEO

I vores dedikerede tilgang til SEO fokuserer vi på at hjælpe dig med at opnå synlighed og succes i Googles søgeresultater. Vores mål er at levere skræddersyet rådgivning og praktiske løsninger, der optimerer både tekniske aspekter og indholdsstrategier på din hjemmeside. Uanset om du har brug for hjælp til at forbedre dit websites tekniske performance eller udvikle engagerende indhold, så kan vi hjælpe.

Kunderejsen begynder med en Google-søgning

Kunderejsen begynder ofte med en simpel Google-søgning. Faktisk er det hele 75% af os, der søger på Google, før vi foretager et køb, og størstedelen af denne trafik kommer fra organiske søgninger. Derfor er der meget potentiale at hente, når det kommer til din organiske synlighed, og det er her SEO kommer ind i billedet.  

Det handler om at sikre, at din hjemmeside opfylder både de SEO-tekniske standarder og leverer indhold af værdi til brugerne. 

Selvom det lyder simpelt, kræver et effektivt SEO-setup strategisk tænkning og dedikeret arbejde. Det indebærer både dybdegående viden om Google's algoritmer og en solid content-strategi. Hos Knowit er vi eksperter i SEO og kan guide dig gennem processen, uanset om det drejer sig om teknisk rådgivning eller udvikling af en skarp content-strategi. 

""
""
""
""

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi med vores viden SEO kan styrke din forretning.

Stine Reesen

Mikkel Olesen