Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

CYBERSIKKERHED

Datasikkerhed

Vil du være med til at skabe en digital verden, hvor alle føler sig trygge? Sammen fastlægger vi din fremtidige strategi for cybersikkerhed og privatliv, tackler de eksisterende sikkerhedsudfordringer i dine aktiviteter og navigerer blandt nye muligheder.

Sådan kan vi hjælpe dig 

Vi er en af de største leverandører af cybersikkerhed i Norden og har også en unik tilgang til jura. Det, der adskiller os fra konkurrenterne, er, at vi kan løse fremtidige udfordringer inden for cybersikkerhed, fordi vi kan levere teams med kompetencer inden for jura, teknologi og ledelse.  

Med vores indsigt på området kan vi også hjælpe dig med at finde helt nye muligheder, som dine konkurrenter overser. Vi ønsker også at bidrage til et robust samfund ved at udarbejde høringssvar til foreslåede lovgivningsmæssige tiltag, arrangere seminarer og konferencer og arbejde på at øge samfundets vidensniveau. 

PTES process (Penetration Testing Execution Standard)

PTES (Penetration Testing Execution Standard)

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan marketing automation kan styrke din forretning! Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste opdateringer og tips inden for marketing automation. 

Jim Nielsen