Karriere i Knowit

Søger du nye udfordringer? Med den kliché, håber vi at have fanget din opmærksomhed. Og vi garanterer, at udfordringer, dem skal du nok få hos Knowit. Se vores ledige stillinger her.

Velkommen til Knowit

Vores vision

Vores vision er at skabe et bæredygtigt og menneskeligt samfund gennem digitalisering og innovation.

Vores mission

Gennem en kombination af strategi og en passion for teknologi og kreative løsninger skaber vi digitale muligheder og langvarig værdi.

Vores forretningsområder

Vi leverer strategiske ydelser og digitale løsninger fra vores fire forretningsområder: Solutions, Experience, Connectivity, and Insight.

Diversity & Inclusion

Hos Knowit arbejder godt 3800 mennesker i seks lande. Gennemsnitsalderen er 40 år, og næsten 30 procent af os er kvinder – et tal vi arbejder på at hæve. Ligestilling er et vigtigt emne, og det er indlysende for os, at alle medarbejdere behandles ens uanset alder, køn, etnicitet, religion og meget mere. Vi udsender regelmæssigt medarbejderundersøgelser for at identificere, hvordan vi bedst muligt understøtter et sundt og inkluderende arbejdsmiljø.

Arbejd hos os

Knowit som arbejdsplads

Vi er et stærkt team flankeret af dygtige kolleger i spændingsfeltet mellem teknologi, strategi og kreativitet. Vi drives af ansvar, muligheder og brænder for vores kernemission: at skabe digitale løsninger i verdensklasse.

Hvis du søger en social og innovativ arbejdsplads med en sund kultur og ambitioner, der går ind i hilmen, så smid os den ansøgning!

Arbejd hos os

Bliv praktikant hos Knowit Experience

Vil du være med til at revolutionere den digitale verden som enten UX’er, copywriter, digital designer eller frontend-udvikler? Så er du måske én af de praktikanter, vi er på udkig efter. 

Hos Knowit Experience har vi skabt et prisvindende praktikantprogram, hvor vi hvert år rekrutterer talentfulde studerende inden for forskellige fagligheder og uddannelser. Og hvis man skal tro vores tidligere praktikanter, der flere gange har nomineret os til Østjyllands bedste praktikvirksomhed, så er vi et ret fedt sted at udvikle sine digitale superkræfter. 

Vi stiller vores digitale legeplads til rådighed og coacher dig i din faglighed, så du på bedste vis får brugt din teoretiske baggrund til at skabe reel værdi på arbejdsmarkedet. Vi kalder det for Sparks. 

Til toppen