Karriere i Knowit

Søger du nye udfordringer? Med den kliché, håber vi at have fanget din opmærksomhed. Og vi garanterer, at udfordringer, dem skal du nok få hos Knowit. Se vores ledige stillinger her.

Velkommen til Knowit

Vores vision

Vores vision er at skabe et bæredygtigt og menneskeligt samfund gennem digitalisering og innovation.

Vores mission

Gennem en kombination af strategi og en passion for teknologi og kreative løsninger skaber vi digitale muligheder og langvarig værdi.

Vores forretningsområder

Vi leverer strategiske ydelser og digitale løsninger fra vores fire forretningsområder: Solutions, Experience, Connectivity, and Insight.

Diversity & Inclusion

Hos Knowit arbejder godt 3800 mennesker i seks lande. Gennemsnitsalderen er 40 år, og næsten 30 procent af os er kvinder – et tal vi arbejder på at hæve. Ligestilling er et vigtigt emne, og det er indlysende for os, at alle medarbejdere behandles ens uanset alder, køn, etnicitet, religion og meget mere. Vi udsender regelmæssigt medarbejderundersøgelser for at identificere, hvordan vi bedst muligt understøtter et sundt og inkluderende arbejdsmiljø.

Arbejd hos os

Knowit som arbejdsplads

Vi er et stærkt team flankeret af dygtige kolleger i spændingsfeltet mellem teknologi, strategi og kreativitet. Vi drives af ansvar, muligheder og brænder for vores kernemission: at skabe digitale løsninger i verdensklasse.

Hvis du søger en social og innovativ arbejdsplads med en sund kultur og ambitioner, der går ind i hilmen, så smid os den ansøgning!

Til toppen