Knowit støtter UNHCR's arbejde for børn på flugt

Knowit støtter UNHCR og deres arbejde for børn og familier på flugt. Det sker ved i fællesskab i koncernen at indsamle bidrag til UNHCR's projekt "Educate a child", et projekt, der henvender sig til alle de børn og unge, der er på flugt og derfor ikke har adgang til uddannelse. Med initiativet "Educate a child" får hundredtusindvis af børn og unge i 12 lande mulighed for at gå i skole.

Mere om UNHCR

Vi hjælper Wonsa med at blive en mere effektiv og digital arbejdsplads

Knowit har et langsigtet samarbejde med organisationen Wonsa – World of no sexual abuse – med målsætningen om at skabe en effektiv og digital arbejdsplads, der indbyder til kommunikation og samarbejde. Arbejdet udføres på frivillig basis af et team fra Knowit, som brænder for at skabe digitale arbejdspladser.

Mere om Wonsa

Med støtte fra Knowit lærer børn at læse

Millioner af børn over hele verden kan ikke læse, selv om de har gået i skole i flere år. En af grundene er, at mange af dem ikke har adgang til undervisningsmateriale. Sammen med Knowit har Norad drevet projektet GDL, Global Digital Library, som giver børn mulighed for at lære at læse.

Projektet drives og finansieres af Norad, Direktoratet for Udviklingssamarbejde i Norge. Knowit har bidraget med ekspertise og ressourcer til udviklingen af den teknologiske platform, men også til det grafiske design og bidraget med undervisningsmateriale og informationsfilm.

Mere om GDL

Til toppen