Knowit i korthed

Knowit skaber unik kundeværdi ved at arbejde hele vejen rundt om den digitale transformation og tilbyde digitale løsninger fra de tre forretningsområder, Experience, Insight og Solutions.

Det er vores evne til at kombinere kompetencer inden for design og kommunikation, management consulting og it, der adskiller os fra andre konsulentvirksomheder. Knowit er præget af åbenhed, forståelse for kundens forretning, høj specialistkompetence og viljen til konstant at udvikle sig.

Knowit blev etableret i 1990 og har i dag cirka 2.600 medarbejdere repræsenteret 15 steder i Sverige, fem i Norge og to i Danmark samt en afdeling i hhv. Finland og Tyskland. Knowit er noteret på den Nordiske Børs i Stockholm.

""

Vores tilbud

Experience er blevet beskrevet som Nordens førende digitale bureau med aktiviteter i fire lande. Gennem målrettet digital tilstedeværelse og berigende brugeroplevelser via internet og sociale medier hjælper vi virksomheder og organisationer med at nå deres forretningskritiske mål.

Insight er med sine næsten 300 medarbejdere et af Nordens stærkere digitale managementkonsulentfirmaer. Vi hjælper vores kunder med at udvikle og styrke de evner, der kræves af succesfulde organisationer i fremtiden.

Solutions hjælper organisationer med at udvikle deres virksomheder gennem forskellige it-løsninger. Vi har spidskompetencer inden for alle dele af systemudviklingsprocessen – lige fra idé, arkitektur og projektstyring til systemudvikling, implementering, test og sikkerhed.

""

Bæredygtighedsarbejde

Knowits rolle i samfundet er blevet vigtigere i takt med en stadig mere digitaliseret verden. Det bliver vigtigere og vigtigere at forstå, hvordan samfundet ændrer sig, så vi bedre kan gribe chancerne, håndtere de forskellige risici og udvikle vores forretninger. Bæredygtighedsarbejde er derfor noget, vi lægger stor vægt på.

""

Sådan bidrager vi til en bæredygtig verden

Det, som har en afgørende betydning for samfundets fremtid, er spørgsmålet om en opkoblet verden, demografiske forandringer, knappe ressourcer og klimaforandringer. De drivkræfter påvirker vores miljø, hvordan samfundet udvikler sig, hvilke virksomheder den enkelte vil arbejde for, og hvordan kunderne og samfundet opfatter os.

""

Vores forretning

Ved at kombinere vores strategiske evner med passionen for teknik og kreative løsninger skaber vi digitale muligheder og værdi på langt sigt. Vi leverer projekter, der bidrager til samfundets udvikling og involverer det menneskelige aspekt både ud fra brugervenlighed og integritet. En vigtig del af vores hverdag er at øge vores kunders forståelse for, hvordan digitalisering kan bidrage til en cirkulær økonomi og et forbedret samfund.

""

Medarbejdere

Hos Knowit er gennemsnitsalderen 40 år, og 28 procent af os er kvinder, et tal som vi arbejder på at få i vejret. Ligestilling et er vigtigt spørgsmål, og det er naturligt for os, at alle medarbejdere behandles ens uanset alder, køn, etnicitet eller religion. Vi udsender medarbejderundersøgelser regelmæssigt for at finde ud af, hvordan vi kan blive bedre som arbejdsgiver.

""

Politikker

For os er det vigtigt at have klare tanker og rammer som udgangspunkt for vores arbejde med at være den bedst mulige arbejdsgiver. Derfor har vi en række interne regler, som sammen med de eksterne regler sætter rammerne for vores aktiviteter.

""

Partnervirksomheder

Vi ønsker at dele og bidrage med viden, kompetence og en hjælpende hånd til dem, der har brug for det. Da vi har mulighed for det, arbejder vi på frivillig basis med at støtte forskellige organisationer på den måde, vi kan.

""

Priser og udmærkelser

Vi er meget glade og stolte, når omverdenen får øjnene op for det, vi bruger en masse tid og arbejde på, i form af en pris eller udmærkelse. Det driver os til at fortsætte med at udvikle os og gøre et endnu bedre stykke arbejde. Det vigtigste for os er, at vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere skaber bæredygtige digitale løsninger for en bedre fremtid.

Til toppen