Om os

Knowit er et nordisk kraftcenter for fremtidens digitale løsninger. Vores vision er at skabe et bæredygtigt og menneskeligt samfund gennem digitalisering og innovation. Her kan du læse mere om os, og hvad vi står for.

Knowit i korthed

Vi er et konsulentfirma, der hjælper virksomheder og organisationer i den digitale transformation. Med en unik kombination af ekspertise inden for it, design, kommunikation og ledelse udvikler vi innovative og bæredygtige løsninger, der bidrager til en høj forretningsværdi for vores kunder.  

Vores tjenester udvikles og leveres af vores fire forretningsområder: Solutions, Experience, Connectivity og Insight. De digitale løsninger, som vi udvikler sammen med vores kunder og partnere, findes i alle dele af samfundet – lige fra skoler, sundhedsvæsen og myndigheder til e-handel, events og rejseplanlægning. Hver dag bruger folk en række løsninger fra Knowit, der gør hverdagen lettere og skaber nye måder at holde kontakt og kommunikere på en bæredygtig måde.  

Knowit blev etableret i 1990 og har i dag cirka 3.800 medarbejdere i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Polen. Knowit er præget af åbenhed, forståelse for kundens forretning, høj specialistkompetence og viljen til konstant at udvikle sig. Knowit har siden 1997 været noteret på den nordiske børs i Stockholm.

""

Vores tilbud

Systemudvikling og teknologirelaterede tjenester 
Vi hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle deres forretninger og få succes i den digitale omstilling med forskellige it-løsninger. Sammen med kunden udvikler vi skræddersyede systemer baseret på den nyeste teknologi. Vi har spidskompetencer inden for alle dele af systemudviklingsprocessen – lige fra idé, arkitektur og projektstyring til programmering, implementering, test og sikkerhed. 

Datadrevne kundeoplevelser og digital kommunikation
Vi støtter vores kunder i at opbygge stærke relationer til deres slutkunder. Gennem målrettet digital tilstedeværelse og berigende brugeroplevelser via internet og sociale medier hjælper vi foretagender og organisationer med at nå deres forretningskritiske mål og styrke kundeloyaliteten. Vi hjælper dig inden for design, udvikling af digitale grænseflader, markedsføring og analyse af data. 

Digitalisering af industri-, tech- og telesektoren 
Vi digitaliserer og sikrer udvikling og implementering af højteknologisk softwareteknologi. Vi støtter med kompetence og agile teams inden for områder som kunstig intelligens, internet of things og integrerede applikationer for at skabe morgendagens bæredygtige virksomheder. Vi har stor erfaring med teknologi og udvikling i en opkoblet verden, deriblandt automatisering og cloud -løsninger. 

Ledelsesrådgivning og organisationsudvikling 
Vi hjælper virksomheds- og forretningsledelser med at skabe effektive og hurtigere organisationer. Sammen gennemfører vi digitale transformationer fra idé til resultat med tilpassede metoder og modeller ud fra kundens udfordringer og unikke markedsforudsætninger. Nogle af vores specialistområder er cybersikkerhed og jura, kultur og udvikling af forretningsprocesser og nye måder at arbejde på.  

coloured pencils

Vores forretningsområder

Vi skaber unikke kundeværdier ved at tilbyde digitale og grænseoverskridende løsninger fra vores fire forretningsområder: 

Solutions er Knowits største forretningsområde med omkring 1.400 konsulenter og med aktiviteter på alle Knowits markeder i Norden samt i Tyskland og Polen.  

Experience er Nordens førende digitale fullservice-bureau med næsten 900 specialister på grænsen mellem teknologi og kommunikation. I dag er Experience til stede i Sverige, Norge, Danmark og Finland.  

Connectivity er eksperter inden for teknologi og udvikling i en opkoblet verden, som med ca. 750 konsulenter digitaliserer industri-, tech- og telesektoren. I dag er Connectivity til stede i Sverige, Finland, Danmark og Polen. 

Insight er med sine næsten 300 medarbejdere et af Nordens stærkere managementkonsulentfirmaer. Insight findes i Sverige, Norge og Finland. 

""

Bæredygtighedsarbejde

Knowits rolle i samfundet er blevet vigtigere i takt med en stadig mere digitaliseret verden. Det bliver vigtigere og vigtigere at forstå, hvordan samfundet ændrer sig, så vi bedre kan gribe chancerne, håndtere de forskellige risici og udvikle vores forretninger. Bæredygtighedsarbejde er derfor noget, vi lægger stor vægt på.

""

Sådan bidrager vi til en bæredygtig verden

Det, som har en afgørende betydning for samfundets fremtid, er spørgsmålet om en opkoblet verden, demografiske forandringer, knappe ressourcer og klimaforandringer. De drivkræfter påvirker vores miljø, hvordan samfundet udvikler sig, hvilke virksomheder den enkelte vil arbejde for, og hvordan kunderne og samfundet opfatter os.

""

Vores forretning

Ved at kombinere vores strategiske evner med passionen for teknik og kreative løsninger skaber vi digitale muligheder og værdi på langt sigt. Vi leverer projekter, der bidrager til samfundets udvikling og involverer det menneskelige aspekt både ud fra brugervenlighed og integritet. En vigtig del af vores hverdag er at øge vores kunders forståelse for, hvordan digitalisering kan bidrage til en cirkulær økonomi og et forbedret samfund.

""

Medarbejdere

Hos Knowit er gennemsnitsalderen 40 år, og næsten 30 procent af os er kvinder, et tal som vi arbejder på at få i vejret. Ligestilling et er vigtigt spørgsmål, og det er naturligt for os, at alle medarbejdere behandles ens uanset alder, køn, etnicitet eller religion. Vi udsender medarbejderundersøgelser regelmæssigt for at finde ud af, hvordan vi kan blive bedre som arbejdsgiver.

""

Politikker

For os er det vigtigt at have klare tanker og rammer som udgangspunkt for vores arbejde med at være den bedst mulige arbejdsgiver. Derfor har vi en række interne regler, som sammen med de eksterne regler sætter rammerne for vores aktiviteter.

""

Partnervirksomheder

Vi ønsker at dele og bidrage med viden, kompetence og en hjælpende hånd til dem, der har brug for det. Da vi har mulighed for det, arbejder vi på frivillig basis med at støtte forskellige organisationer på den måde, vi kan.

""

Priser og udmærkelser

Vi er meget glade og stolte, når omverdenen får øjnene op for det, vi bruger en masse tid og arbejde på, i form af en pris eller udmærkelse. Det driver os til at fortsætte med at udvikle os og gøre et endnu bedre stykke arbejde. Det vigtigste for os er, at vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere skaber bæredygtige digitale løsninger for en bedre fremtid.

Til toppen