Om Knowit

I snitfladerne mellem teknologi, kreativitet og forretning hjælper vi ambitiøse og dygtige virksomheder med at udnytte fremtidens digitale løsninger. Vores vision er at bidrage til et bæredygtigt og menneskeligt samfund gennem digitalisering og innovation.

Lidt om os

Vi er en nordisk samling af kreative konsulenter, der hjælper virksomheder og organisationer med alle led i deres digitale transformation.

Vores tjenester udvikles og leveres i fire forretningsområder: Solutions, Experience, Connectivity og Insight – og vores kunder findes i alt lige fra skoler, sundhedsvæsen og myndigheder til e-handel, fødevarebrands og industrigiganter.

Knowit blev etableret tilbage i 1990 og har i dag over 4 000 medarbejdere på tværs af lokationer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Ukraine og Polen. Knowit har siden 1997 været noteret på den nordiske børs i Stockholm.

kontorbillede

Kernekompetencer og forretning

Du finder vores kernekompetencer på tværs af vores fire forretningsområder:

Knowit Solutions - Eksperter i systemløsninger og platforme 
Sammen med vores kunder udvikler vi skræddersyede systemer baseret på den nyeste teknologi, der skal sikre succes i den digitale omstilling. Vi har spidskompetencer inden for alle dele af udviklingsprocessen – lige fra idé, arkitektur og projektstyring til programmering, implementering og sikkerhed.

Knowit Experience - Digitale kundeoplevelser i verdensklasse
Som Nordens største digitale bureau skaber vi digitale kundeoplevelser og effektfulde løsninger sammen med vores kunder. Vi har mere end 1 000 digitale strateger, designere, brand- og content-specialister, UX’ere og udviklere, der sammen sætter standarden for effektiv og inspirerende customer experience på tværs af touchpoints som f.eks. web, mobil og sociale medier.

Knowit Connectivity - Industrien og tech-sektoren digitaliseret 
Hos Connectivity løfter vi digitalisering, udvikling og implementering inden for højteknologisk softwareteknologi. Vi har specialistviden og -kompetencer på områder som kunstig intelligens, IoT og integrerede applikationer, som vi bruger til at bane vej for morgendagens bæredygtige virksomheder. Vi har også stor erfaring med udvikling af automatisering og cloud-løsninger.

Knowit Insight - Ledelsesrådgivning og organisationsudvikling 
Management-konsulenter med strategisk tæft og passion for teknologi er grundpillen i Insight. Vi hjælper virksomheder med at skabe hurtige og effektive organisationer gennem digitale transformationer lige fra idé til resultat – og noget af det vi er bedst til, er cybersikkerhed og jura, kultur og udvikling af forretningsprocesser.

""

Knowit som arbejdsplads

Vi driver et innovativt arbejdsmiljø, hvor vi særligt zoomer helt ind på personlig udvikling, tryghed og engagement. Det er vigtigt, at vi tager tid og plads til at støtte hinanden, så vi skaber de bedste muligheder for vindende kreativitet i vores arbejde med dygtige kunder og trofaste samarbejdspartnere.

""

Vores politikker

Rammer er gode, når de indrammer alt det rigtige. Vi har ikke mange regler og politikker, men vi har skrevet det nødvendige ned, så vi sikrer et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor alle har plads til at udfolde sig.

""

Bæredygtighedsarbejde

Vores rolle i samfundet er kun blevet vigtigere i takt med den stigende digitalisering – nationalt og globalt. Vi skal hele tiden blive klogere på, hvordan samfundet ændrer sig, så vi bedre kan gribe mulighederne, der følger med – og samtidig udvikle vores forretninger med fokus på miljø, innovation og bæredygtighed.

Knowit hjerte

Velgørenhed

Vi arbejder ikke kun for ambitiøse virksomheder – vi arbejder også for dem, der har brug for en ekstra hånd. På frivillig basis støtter vi forskellige organisationer på den bedste måde, vi kan.

medalje

Awards og anerkendelser

Vores arbejde er noget, vi er stolte af – og vi bliver altid lidt ekstra stolte, når det arbejde får roser og priser med på vejen. Men det vigtigste for os er stadig, at vi, sammen med vores kunder, skaber bæredygtige, digitale løsninger for en bedre fremtid.

Til toppen