Styrkelse af moderne arbejdspladser – Knowit opnår Modern Work-benævnelse inden for Microsoft Solutions Partner

Publiceret 26 sep 2023

Sidste år forbedrede Microsoft sit partnerprogram og erstattede Gold og Silver-partnerstatussen med seks specifikke certificeringer, der hjælper kunderne med bedre at validere partnernes færdigheder. Modern Work-certificeringen er Knowits femte Microsoft Solutions Partner-certificering, og den supplerer de allerede eksisterende certificering inden for Security, Data & AI (Azure), Infrastructure (Azure) og Digital & App Innovation (Azure).

I den digitale tidsalder har arbejdet ændret sig. Folk forventer at kunne arbejde sikkert fra enhver placering og enhed. Med Microsofts løsninger som understøttende for den moderne arbejdsplads kan organisationer forbedre produktiviteten og tilfredsheden hos medarbejderne og få bedre kommunikation og samarbejde på tværs af lokationer og platforme samtidig med at såvel sikkerhed som data-integritet bevares.  

Som Microsoft Solutions Partner har Knowit en dybdegående forståelse af Microsofts portefølje af produkter og servicesr. Det sikrer, at kunderne kan udnytte det fulde potentiale af disse værktøjer til at øge produktiviteten, strømline processerne og skabe vækst. At opnå Modern Work-certificeringen bekræfter vores commitment til at understøtte virksomheder i den digitale omstilling for derigennem at skabe arbejdsmiljøer, der er agile, samarbejdende og bæredygtige.  

"Vi fortsætter med både at udbygge vores partnerskab med Microsoft. Næste skridt er at opnå Solutions Partner-certificeringen for Business Applications og blive en af de meget få cloud-partnere i Norden med alle seks certificeringer. Som en stærk Microsoft-partner forventer vi, at opnå dette senere på året," siger Stefan Andersson Nystedt, Nordic Business Alliance Lead for Microsoft.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen