Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

PRESSEMEDDELELSE

Knowit har yderligere styrket partnerskabet med Microsoft

IKKE-REGULERENDE

Knowit har opfyldt kravene for at blive Microsoft Solutions Partner indenfor forretningsapplikationer. Det betyder, at Knowit nu er blevet partner inden for alle seks strategiske Microsoft domainområder og dermed har opnået status som Microsoft Cloud Partner.

Knowit har yderligere styrket partnerskabet med Microsoft

At blive en Solutions Partner for forretningsapplikationer er et bevis på Knowits omfattende erfaring med at støtte sine kunder i implementeringen af Microsofts forretningsapplikationer. Udmærkelsen er også et vidnesbyrd på Knowits evne til at tilbyde omfattende og innovative løsninger, der er tilpasset virksomheders og organisationers komplekse behov i Norden. 

Knowit har opnået Solutions Partner-status inden for alle seks definerede områder - Modern Work, Security, Azure for Infrastructure, Azure Digital & App Innovation, Data & AI og Business Applications. Knowit får med disse udnævnelser status som Microsoft Cloud Partner, hvilket betyder, at Knowit sammen med et mindre udvalg af partnere kan tilbyde omfattende ekspertise på tværs af Microsofts ydelser 

– At opnå Microsoft Solutions Partner-udmærkelsen og dermed opnå Cloud Partner-status er et bevis på vores teams høje ambitionsniveau og brede forståelse for Microsoft-teknologier og vores forpligtelse til at tilbyde vores kunder effektive løsninger i teknologiens frontlinje, siger Per Wallentin, koncernchef Knowit.

Cloud Partner-statusen er særligt betydningsfuld, fordi den repræsenterer Knowits kompetence inden for levering af et bredt udvalg af cloud-baserede løsninger og tjenester. Denne status forsikrer kunderne om, at Knowit ikke kun besidder dyb viden om Microsofts cloud-services, men også har dokumenteret erfaring med at bruge disse teknologier til at understøtte digital transformation og dermed skabe forretningsværdi for kunderne. 

Jim Nielsen