Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Knowit som arbejdsplads

Søger du nye udfordringer? Med den kliché, håber vi at have fanget din opmærksomhed. Og vi garanterer, at udfordringer, dem skal du nok få hos Knowit.

Grow. Make a difference. Together.

Grow – vi har et innovativt miljø, som bidrager til personlig udvikling, hvor tryghed, engagement og glæde er i fokus.

Make a difference – med vores specialviden, kompetencer og egenskaber bidrager vi til et mere bæredygtigt og menneskeligt samfund.

Together – vi samarbejder og støtter hinanden for at skabe muligheder for at være kreative i vores arbejde. Vi deler vores viden med andre og arbejder tæt sammen med kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Velkommen til Knowit

Vores vision

Vores vision er at skabe et bæredygtigt og menneskeligt samfund gennem digitalisering og innovation.

Vores mission

Gennem en kombination af strategi og en passion for teknologi og kreative løsninger skaber vi digitale muligheder og langvarig værdi.

Vores forretningsområder

Vi leverer strategiske ydelser og digitale løsninger fra vores fire forretningsområder: Solutions, Experience, Connectivity, and Insight.


Diversity & Inclusion

Hos Knowit arbejder over 4 000 mennesker i seks lande. Gennemsnitsalderen er 40 år, og næsten 30 procent af os er kvinder – et tal vi arbejder på at hæve. Ligestilling er et vigtigt emne, og det er indlysende for os, at alle medarbejdere behandles ens uanset alder, køn, etnicitet, religion og meget mere. Vi udsender regelmæssigt medarbejderundersøgelser for at identificere, hvordan vi bedst muligt understøtter et sundt og inkluderende arbejdsmiljø.

Knowit som arbejdsplads

Vi arbejder i tværfaglige teams, hvorfor man altid er flankeret af dygtige kolleger, når vi løser projekter i spændingsfeltet mellem teknologi, strategi og kreativitet.

Vi drives af ansvar og vægter ordentlighed højt - både over for hinanden og vores kunder. Vi brænder alle for det samme: At skabe digitale løsninger i verdensklasse.

Hvis du søger en social og innovativ arbejdsplads med ambitioner, der går ind i himlen, så smid os den ansøgning!