Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

Time to challenge it

Har du lyst til at gøre verden til et bedre sted at være sammen med os? Her kan du bruge strategi, kreativitet eller teknologi til at tackle de udfordringer, vores kunder står overfor, og gøre en positiv forskel.

Knowits kontor

Bliv en del af løsningen

Ved Knowit bliver du en del af en spændende og vigtig rejse, hvor vi deler visionen om et bæredygtigt og menneskeligt samfund. Vi leder efter dig, der drives af at forbedre, forenkle eller finde nye innovative løsninger. Men bag enhver stor forandring står et hold af dygtige mennesker, og vi kan tilbyde dig knap 4000 kolleger, der er eksperter og specialister inden for forskellige grene af digital transformation. 

What makes you tick?

Vælg dine kompetencer og læs mere

Slide 1 of 3

01 / 03


Makers of a sustainable future

For at tackle de udfordringer, vi står overfor, mener vi, at det er vigtigt, at vi som virksomhed og arbejdsgiver tager ansvar og giver dig mulighed for faktisk at walk the talk. Her følger vi vores bæredygtighedsarbejde op og har klare mål for vores vej fremad. 

Hvordan? Det kan du finde på vores engelske hjemmeside, ved søjle 1 i vores klimarapportering: Pillar 1 The companies of the future (engelsk) 


4000

kollegaer

Fra Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen og Tyskland.

4

forretningsområder

Gennem vores fire forretningsområder – Solutions, Experience, Connectivity og Insight – arbejder vi for at skabe et bæredygtigt og menneskeligt samfund.

Knowit som arbejdsplads
Knowit som arbejdsplads
Knowit som arbejdsplads