Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

LICENSER OG PRODUKTER

Consulting services

Digital forandring drevet af menneskelig indsigt

Consulting services for konsulenterConsulting services for kunder

Vi udvikler relationer

Vores største styrke er den tætte, menneskelige kontakt til vores kunder og konsulenter. Vi er dedikerede til at finde det rigtige match, og det kan vi, fordi vi tager os tid til at opbygge stærke relationer og få indsigt i de mennesker og organisationer, der skal arbejde sammen. På den måde sørger vi for, at alle parter har lyst til at gentage samarbejdet - igen og igen.
 
Med adgang til et netværk af 10.000 specialister har vi fingeren på pulsen og er opdaterede på teknologien. Vi sikrer, at vores kunder altid har adgang til kompetencer, og at vores konsulenter altid har adgang til best practice, de kan læne sig op ad.
 

10.000 specialister i vores netværk

Som en del af et nordisk powerhouse ligger det i vores DNA at skabe digitale løsninger af højeste klasse. Med adgang til et netværk af 10.000 specialister har vi fingeren på pulsen og er hele tiden opdaterede på det seneste nye indenfor teknologi i bredeste forstand. Sådan sikrer vi, at vores kunder aldrig løber tør for kompetencer, og at vores konsulenter altid har adgang til ekspertise, de kan læne sig op ad.

 

Sammen skaber vores konsulenter og kunder bæredygtige løsninger i hele verden.

Vores løsninger sikrer langsigtet værdi med afsæt i digitalisering og innovation.

6.000+ projekter

10.000+ konsulenter

650+ kunder

Vil du høre mere?

Har du lyst til at høre mere om at være Knowit-konsulent ? Eller mangler du en dygtig konsulent? Vi vil meget gerne fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde.

Jim Nielsen