Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

LICENSER OG PRODUKTER

Consulting services for kunder

Det rigtige match findes ikke på papiret. Det findes mellem mennesker. Det er afgørende for os at udvælge de specialister, der matcher lige præcis din virksomheds faglige og personlige behov.

Consulting services for konsulenterConsulting services for kunderConsulting services

De rigtige kompetencer understøtter forretningen

Behovet for at identificere og levere de helt rigtige komptencer vokser, fordi teknologi og digitalisering i stigende grad er vigtige elementer til at understøtte virksomhedens forretningsmodel. 

Vores enestående netværk af konsulenter sikrer, at vi udvælger de specialister, der matcher lige præcis din virksomheds faglige og personlige behov. Efter vores mening er det mellem mennesker, man finder det helt rigtige match, og ikke blot ud fra kompetencer listet på et stykke papir. 

IT-faglig indsigt og egen database

Vores professionelle search team har stor IT-faglig indsigt, mange års erfaring og egen database. Derfor kan vores kunder trygt stole på, at vi hurtigt leverer de rette ressourcer.

Det er afgørende for os at komme helt ind under huden på vores konsuletner, så vi er sikre på, at vi udvælger de helt rigtige specialister til din opgave og til din virksomhed.

 

Vi stiller de rigtige spørgsmål

Ligesom vi har et personligt forhold til konsulenter, har vi det også til langt de fleste af vores kunder. I vil altid have én single point of contact hos os, som er engageret i at forstå netop jeres situation og derfor er omhyggelig med at stille spørgsmål, der afklarer og leder frem mod den rette løsning og de rette kompetencer. I kan altid gå til jeres kontakt med spørgsmål, eller hvis der er brug for en IT-kyndig. Med kompetent sparring finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning for jeres virksomhed.

Vi leverer hjerner af højeste kvalitet

Min kontakt hos Knowit tager ansvar og er garant for en professionel proces, hvor jeg hurtigt får den hjælp, jeg skal bruge.


Simon Børner

Ansvarlig for new services and technology hos Nuuday

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med ressource- og kompetenceforstærkning på enkeltopgaver eller projekter.

Jim Nielsen