Spring til hovedindhold
Til Knowits hjemmeside

LICENSER OG PRODUKTER

Red Hat

Fremtidens teknologi med Open Source. Vi tror på en fremtid, hvor Open Source sikrer en stabil, sikker, innovativ og åben udviklingsmodel. Derfor tilbyder vi hele Red Hats løsningsportefølje kombineret med Knowits certificerede konsulenter som rådgiver, implementerer og integrerer samt uddanner. Som Danmarks største Red Hat-konsulenthus gør vi en forskel – hver dag.

Red Hat Premium Partner

Knowit er Red Hat Premium partner på både infrastruktur og middleware. Som de eneste i Danmark har vi opnået denne status ved konstant at levere ydelser på og med Enterprise Open Source i samarbejde med vores kunder. 

Som den eneste virksomhed i Danmark er Knowit gennem akkrediteringer fra Red Hat, anerkendt som Red Hat Container Platform Specialist. En markant bekræftelse af at være Danmarks stærkeste open source-partner.

Fart på udviklingen

OpenShift er svaret, når der skal fart på udviklingen. Avanceret containerteknologi, baseret på blandt andet Docker og Kubernetes gør OpenShift til det foretrukne valg for virksomheder, der ønsker en platform til deres DevOps-teams. OpenShift gør det muligt at arbejde på helt nye måder omkring udvikling og drift af IT-systemer. 

Vi leverer viden og erfaring

Knowit leverer dyb, teknisk ekspertise indenfor: JBoss, Ansible, 3scale, Postgres, OpenShift, Ceph, Linux, mm., som alle er Open Source-teknologier, der understøtter vores kerneydelser indenfor: Udvikling, Integration, Forvaltning, Automatisering og Open Source & Infrastruktur.

Subscriptions

Red Hat sælger ikke licenser, men derimod subscriptions – eller abonnementer om man vil. Når man køber kommercielt Open Source,  betaler man ikke for licensen, da Open Source som udgangspunkt findes gratis på internettet. I stedet betaler man for adgang til support, vidensdatabaser og ofte særlige versioner med ekstra funktionalitet optimeret til produktion og med sikkerhedsrettelser.

Som Red Hat kunde hos Knowit har I adgang til en række fordele

  • Adgang til Red Hat-certificerede konsulenter
  • Adgang til Knowits Red Hat Support Portal
  • Rådgivning i forhold til best practice
  • Support på købte Red Hat-løsninger
  • Besked når jeres subscriptions skal fornyes
  • Rådgivning af subscriptions-model

Open Source–erfaring der tæller

Vi har arbejdet med Red Hat siden 2006 og har stor erfaring i hele produktporteføljen. Vi rådgiver både i brug af Red Hat og i subscriptions. Med Knowit som jeres Red Hat-partner får I ikke kun adgang til subscriptions til favorable priser, men også adgang til Danmarks største Red Hat-konsulenthus.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig?

Arik Twena