Makers of a sustainable future


Vi understøtter kunder i deres digitale transformation, forenkler menneskers hverdag og skaber sikre, innovative løsninger med fokus på bæredygtighed.

Mere om os

CASE Se vores modernisering af Studiepraktik.dk
SMK Open
CASE Læs mere om vores arbejde for SMK
CASE Læs om udviklingen af føtex plus
CASE Læs om vores samarbejde med Utopus Insights
CASE Se vores rebranding for LAKA
CASE Læs om løsningen for SL her
Lægeforeningen
CASE Læs om vores arbejde for Lægeforeningen
CASE Læs mere om vores arbejde for Land of Hope
TEKNIQ skærme
CASE Gentænkt brugeroplevelse for TEKNIQ Arbejdsgiverne

Kundecases

I godt 30 år har vi hjulpet vores kunder med at indfri deres digitale potentiale. I al ydmyghed er vi kun blevet bedre til det. Få indblik i nogle af vores kunders udfordringer, løsninger og resultater.

Karriere i Knowit

Vi arbejder integreret og løser nye problemer hver dag. For at gøre det har vi brug for dygtige folk. Her har du alle muligheder for at udvikle dig som en del af et socialt og innovativt team.

Event ved Knowit

Events

Hos Knowit Experience ved vi en masse - om en masse. Det tør vi godt sige. Vi er også tilpas fagligt stolte til, at vi gerne deler ud af vores viden på webinarer, seminarer og konferencer. Her kan du se, hvad vi har på tapetet lige nu!

Skærpet ambition og ny struktur for Knowit Experience Danmark

Mens mange større vækst-virksomheder fusionerer enheder og harmoniserer processer, så går Knowit Experience Danmark nu den modsatte vej: Fremover skal der satses på mindre og mere specialiserede enheder, der opererer autonomt, men i et familiefællesskab. 1508 fortsætter som subbrand i familien, og der etableres fra 1. januar også 1508 Århus.

 

Besøg vores blog

Det er ingen hemmelighed, at vi er ret nørdede hos Knowit. Det er også almindelig kendt, at vi er glade for at dele ud af vores viden. På vores blog deler vi vores tanker og meninger om alt, hvad der rører sig i den digitale verden.

Til toppen