drawing planning

Sådan kan vi hjælpe dig

Som pioner inden for bæredygtig teknologi er Knowit de førende på det nordiske marked, der tilbyder et bæredygtighedsdrevet cloudkoncept.  Med os som rådgiver får du målbare indikatorer for bæredygtighed og en vejledende metode, der kan hjælpe dig med at måle den miljømæssige påvirkning af dine cloudløsninger.

Sustainability icon

Scorecard og toolkit – mål effekterne af dit cloudmiljø

Cloud Sustainability Scorecard er Knowits cloudagnostiske værktøj til at bedømme, visualisere og følge op på bæredygtighedspåvirkning fra dine cloudprojekter, herunder indikatorer for direkte og indirekte bæredygtighedseffekter.

Vores Scorecard, som er i overensstemmelse med FN's bæredygtighedsmål, kombineres med vores toolkit for at måle og håndtere udledninger fra cloud. Med intelligent energiovervågning får du styr på både energiforbruget og udledningen af drivhusgasser og den positive effekt, som dine cloudløsninger har på bæredygtighed.

Monitoring framework – spor dine fremskridt inden for cloudbæredygtighed

Vores rammer omfatter tre trin, der kan hjælpe dig med at forstå, optimere og transformere ikke blot dit cloudmiljø, men også hele din digitale rejse med udgangspunkt i klimaforandringerne og din organisations CO2-aftryk.

Uanset om du vil have klare mål for en bæredygtig forretning eller være forberedt på nye regler og lovgivning om bæredygtighed, kan vores metoder hjælpe dig med at tage konkrete skridt til at nå derhen. Den opnåede værdi vil være øget gennemsigtighed for bæredygtighed i organisationen samt implementering af bedre værktøjer til at sammenligne organisationens bæredygtighed med andre aktører. Hvert skridt, du tager, bringer dig tættere på dine mål for bæredygtighed. 

Man working at the office

De tre procestrin:

Forstå

Mål og analyser udledninger fra dine cloudløsninger, og identificer mulighederne for at nedbringe dem.

Optimer

Opnå dine mål for bæredygtighed, og opnå ansvarlige fordele ved at optimere ressourceanvendelsen.

Transformér

Tilpas din digitale rejse for bæredygtighed med nye, transformerende, cloudtilpassede forretningsmodeller.

Bæredygtighedseffekten ved at bruge clouden

Fordelene ved cloudbæredygtighed er mange. Undersøgelser viser f.eks., at migrering til den offentlige cloud kan hjælpe virksomheder med at nedbringe CO2-aftrykket fra deres it-drift med næsten 90 procent.

Cloududbydernes datacentre har taget vedvarende energi til sig, primært sol- og vindkraft. Microsoft Azure har været CO2-neutral gennem klimakompensation siden 2012, og datacentrene drives for 60 % vedkommende af grøn strøm. AWS sigter mod at drive sin virksomhed udelukkende med vedvarende energi inden udgangen af 2025. Google Cloud har været CO2-neutral gennem klimakompensation siden 2007 og har til formål at være fri for kuldioxid i 2030. 

A sustainable society

Vores syn på bæredygtighed i clouden

Som medlem af Exponential Roadmap Initiative og den FN-støttede globale kampagne Race to Zero integrerer vi klimahandlinger i vores forretningsstrategi og hjælper kunder med at mindske deres udledning af drivhusgasser i overensstemmelse med 1,5-gradersambitionen.

Med hensyn til cloud betyder det, at vi hjælper dig med at træffe bæredygtige beslutninger for at minimere CO2-aftrykket fra jeres cloudløsninger og it-infrastruktur. Det gør vi ved at tilbyde markedsledende ekspertise inden for bæredygtighed og avanceret bæredygtighedspraksis fra de førende cloududbydere som AWS, Microsoft og Google.

Vi anvender disse tre cloudplatforme til at levere CO2-neutral drift og gå over til fuldt vedvarende energi inden 2025 i de områder, hvor vi bruger datacentre til vores kunders løsninger.

Kontakt os
Jim Nielsen
Ansvarlig for salg
Kontakt mig
Kontakt mig

Til toppen